Engelska Språkskolor i Totnes, England

Hitta de bästa Engelskaskolan till ett bra pris. Jämförelse av kvalitet, omdömen och erbjudanden för Engelskakurser för vuxna och elever i Totnes .
Elevernas ranking på skolorna i Totnes: 4.2/5.0  (10 utvärderingar)
1 språkskola i Totnes Som sträcker sig från 710 GBP till 710 GBP för en kurs i Engelska under 2 veckor inklusive boende.

Totnes

Övergripande bedömning: 4.2/5.0  (10 utvärderingar)
Kvalitet på undervisning: 4.1/5.0
sociala aktiviteter och utflykter: 4.1/5.0

Prisexempel (2 veckor):

710 GBP 5% rabatt på undervisningsavgiften på alla kurser på Language in Totnes.  Endast när du bokar en kurs i Engelska online på denna sida =
420 GBP General English (Engelska-sprakkurser - 20 lektioner per vecka)
+ 240 GBP Värdboende , Enkelrum, självhushåll / inga måltider
+ 50 GBP skolans administrativa avgift

Language in Totnes, Totnes: Skolan är belägen i mitten av High St., i hjärtat av Totnes. Mer

Totnes:  Totnes är en liten landsbygdsstad (cirka 7400 invånare) i sydvästra England. Den är fylld av färg och karaktär som härstammar från ett kulturrikt, historiskt och arkeologiskt arv. Totnes är den näst äldsta staden i England, har många historiska byggnader och är fylld av intressanta sevärdheter - museer, en flod, en antik kyrka, ett Normanslott samt de norra och östra portarna. Hittar du inte det du söker? Jämför fler Engelska skolor i Birmingham, Bournemouth, Brighton, Bristol, Cambridge, Canterbury, Colchester, Exeter, Hove, Isle of Wight, Lake District, Leeds, Liverpool, London, Manchester, Nottingham, Oxford, Plymouth, Portsmouth, Scarborough, Stratford, Worthing eller jämför alla skolor i England .
Världens mest besökta fristående Sida för att Boka Språkresor, Engelska Lektioner & Engelska Språkkurser & Engelska Språkprogram utomlands på Engelska Skolor i England
Räkna om (valfri)
veckor
Jag gillade
om LanguageCourse.net
  • Anne (36): Jag hittade all nödvändig information på er... mer
  • Vyacheslav: Konsulten är en mycket trevlig person och hade... mer
  • Katura (64): Utmärkt webbplats. Tjänsten är lättanvänd och... mer
*krävs