Čína

Vízové informácie
Pasové požiadavky


Občania všetkých národností musia mať platný pas.

Vízové požiadavky.
1
Kto nepotrebuje víza?
Občania nasledujúcich krajín nepotrebujú víza, keď do krajiny vstupujú ako turisti:


Brunej, Japonsko, Singapur.


2
Dokumenty potrebné na požiadanie o víza
Turistické víza:
  • Formulár žiadosti
  • 1 Fotografia veľkosti ako na pas
  • Platný pas s 1 celou čistou stranou
  • Spiatočný lístok
  • Platba poplatku za víza
3
  • Turistické víza: 90 dni.
4
Ceny víz
  • Turistické víza: 40/60 EUR
5
Čas potrebný na vydanie víz
  • Turistické víza: 3 dni
  • : 3 dni
6
Kontaktné údaje ambasády

Všetky informácie na tejto stránke boli dôkladne preverené. Vízové požiadavky sa však často menia a poskytnuté informácie sú bez akýchkoľvek záruk.
 
Pred odchodom odporúčame skontrolovať webovú stránku ambasády. V prípade ďalších otázok ohľadom vízových požiadaviek kontaktujte priamo ambasádu krajiny Čína.
 
Akreditované jazykové školy v krajine Čína


Čína - jazykové školy: Peking  Šanghaj 


:

1
Hodnotenia bývalých študentov: (2 recenzií tejto jazykovej školy)

2
Hodnotenia bývalých študentov: (82 recenzií tejto jazykovej školy)

3
Hodnotenia bývalých študentov: (10 recenzií tejto jazykovej školy)


Viac - Porovnanie hodnotenia a cien všetkých jazykových škôl v krajine Čína
Páčilo sa mi
o škole LanguageCourse.net
  • John (58): Kurz som si rezervoval veľmi krátko vopred (kým... viac
  • Oscar (20): Zvolil som si ich, pretože majú skutočne dobré... viac
  • Valeria (27): Rozprávala som sa s pánom menom Cioffi Michele,... viac
*požadované