X

Ekvádor

Vízové informácie
Pasové požiadavky


Občania všetkých národností musia mať platný pas.

Jedinými výnimkami sú občania nasledujúcich krajín, ktorí sa môžu namiesto pasu preukázať aj alternatívnym identifikačným dokumentom: Kolumbia.


Vízové požiadavky.
1
Kto nepotrebuje víza?
Občania nasledujúcich krajín nepotrebujú víza, keď do krajiny vstupujú ako turisti:


.


2
Dokumenty potrebné na požiadanie o víza
Turistické víza:
  • Formulár žiadosti
  • Fotografia veľkosti ako na pas
  • Platný pas s 1 celou čistou stranou
  • Spiatočný lístok
  • Dôkaz o dostatku financií na pobyt
  • Platba poplatku za víza
3
  • Turistické víza: 180 dni.
4
Ceny víz
  • : 50 EUR
5
Čas potrebný na vydanie víz
  • Turistické víza: 1 dni
6
Kontaktné údaje ambasády

    Všetky informácie na tejto stránke boli dôkladne preverené. Vízové požiadavky sa však často menia a poskytnuté informácie sú bez akýchkoľvek záruk.
     
    Pred odchodom odporúčame skontrolovať webovú stránku ambasády. V prípade ďalších otázok ohľadom vízových požiadaviek kontaktujte priamo ambasádu krajiny Ekvádor.
     
    Akreditované jazykové školy v krajine Ekvádor


    Ekvádor - jazykové školy:Cuenca Quito 


    :

    1
    Hodnotenia bývalých študentov: (3 recenzií tejto jazykovej školy)


    Viac - Porovnanie hodnotenia a cien všetkých jazykových škôl v krajine Ekvádor
    V tlači:
    zmienky v tlači
    zmienky v tlači
    Dôverujú nám:
    spoločnosti dôverujujúce stránke LanguageCourse.net
    spoločnosti dôverujujúce stránke LanguageCourse.net