Mexiko

Vízové informácie
Pasové požiadavky


Občania všetkých národností musia mať platný pas.

Jedinými výnimkami sú občania nasledujúcich krajín, ktorí sa môžu namiesto pasu preukázať aj alternatívnym identifikačným dokumentom: Kanada, Spojené štáty.


Vízové požiadavky.
1
Kto nepotrebuje víza?
Občania nasledujúcich krajín nepotrebujú víza, keď do krajiny vstupujú ako turisti:


.


2
Dokumenty potrebné na požiadanie o víza
Turistické víza:
  • Formulár žiadosti
  • 1 Fotografia veľkosti ako na pas
  • Platný pas s 1 celou čistou stranou
  • Spiatočný lístok
  • Dôkaz o dostatku financií na pobyt
  • Platba poplatku za víza
3
  • Turistické víza: 30 € 180 dni.
4
Ceny víz
  • : 60 EUR
5
Čas potrebný na vydanie víz
  • Turistické víza: 2 dni
6
Kontaktné údaje ambasády

Všetky informácie na tejto stránke boli dôkladne preverené. Vízové požiadavky sa však často menia a poskytnuté informácie sú bez akýchkoľvek záruk.
 
Pred odchodom odporúčame skontrolovať webovú stránku ambasády. V prípade ďalších otázok ohľadom vízových požiadaviek kontaktujte priamo ambasádu krajiny Mexiko.
 
Akreditované jazykové školy v krajine Mexiko


Mexiko - jazykové školy: Guadalajara  Guanajuato  Playa del Carmen  Puerto Escondido  Puerto Vallarta  Queretaro 


:

1
Hodnotenia bývalých študentov: (2 recenzií tejto jazykovej školy)

2
Hodnotenia bývalých študentov: (11 recenzií tejto jazykovej školy)

3
Hodnotenia bývalých študentov: (34 recenzií tejto jazykovej školy)

4
Hodnotenia bývalých študentov: (1 recenzií tejto jazykovej školy)


Viac - Porovnanie hodnotenia a cien všetkých jazykových škôl v krajine Mexiko
Páčilo sa mi
o škole LanguageCourse.net
  • Lilyana (28): Na tejto stránke môžete nájsť najlepšiu cenu... viac
  • Valeria (27): Rozprávala som sa s pánom menom Cioffi Michele,... viac
  • John (58): Kurz som si rezervoval veľmi krátko vopred (kým... viac
*požadované