Kitajska

Podatki o vizumih
Zahteve glede potnih listov


Vsi državljani morajo imeti veljavni potni list.

Zahteve glede vizumov
1
Kdo ne potrebuje vizuma?
Državljani naslednjih držav ne potrebujejo vizuma, če vstopajo kot turisti:


Brunej, Japonska, Singapur.


2
Zahtevani dokumenti za prijavo za vizum
Turistični vizum:
  • Prijavni obrazec
  • 1 Fotografija za potni list
  • Veljavni potni list z 1 popolnoma prazno stranjo
  • Povratna vozovnica
  • Plačilo vizumske takse
3
  • Turistični vizum: 90 dni.
4
Stroški vizuma
  • Turistični vizum: 40/60 EUR
5
Čas, potreben za izdajo vizuma
  • Turistični vizum: 3 dni
  • : 3 dni
6
Kontaktne informacije veleposlaništva

Vse informacije na tej strani so bile skrbno preučene. Ker pa se zahteve za vizume zelo pogosto menjajo, so te informacije podane brez garancije.
 
Pred odhodom je priporočljivo, da obiščete spletno stran ambasade. Za dodatna vprašanja glede vizumov se obrnite neposredno na ambasado države Kitajska v svoji državi.
 
Akreditirane jezikovne šole v državi Kitajska


Kitajska - jezikovne šole: Peking  Šanghaj 


:

1
Ocena nekdanjih učencev: (83 mnenj o tej jezikovni šoli)

2
Ocena nekdanjih učencev: (10 mnenj o tej jezikovni šoli)


Več - Ocene in primerjava cen vseh jezikovnih šol v državi Kitajska
Všeč mi je bilo
o LanguageCourse.net
  • Joachim (53): Opravljate odlično delo. Ne vem, kaj bi lahko še... več
  • Ann Louring (56): Storitev za rezervacije je bila odlična in vse... več
  • Nancy (60): Iskala sem tečaje za jezikovno potopitev v Parizu... več
*obvezno