Kostarika

Podatki o vizumih
Zahteve glede potnih listov


Vsi državljani morajo imeti veljavni potni list.

Zahteve glede vizumov
1
Kdo ne potrebuje vizuma?
Državljani naslednjih držav ne potrebujejo vizuma, če vstopajo kot turisti:


Andora, Argentina, Avstrija, Belgija, Češka, Ciper, Danska, Finska, Francija, Grčija, Italija, Izrael, Japonska, Južna Koreja, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Panama, Paragvaj, Portoriko, Portugalska, Romunija, Severna Koreja, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Trinidad in Tobago, Urugvaj, Združene države.


2
Zahtevani dokumenti za prijavo za vizum
Turistični vizum:
  • Prijavni obrazec
  • Fotografija za potni list
  • Veljavni potni list z 1 popolnoma prazno stranjo
  • Povratna vozovnica
  • Dokazilo o zadostnih denarnih sredstvih za bivanje
3
  • Turistični vizum: 30 to 90 dni.
4
Stroški vizuma
  • : 20 EUR
5
Čas, potreben za izdajo vizuma
  • Turistični vizum: 1 to 2 dni
6
Kontaktne informacije veleposlaništva

Vse informacije na tej strani so bile skrbno preučene. Ker pa se zahteve za vizume zelo pogosto menjajo, so te informacije podane brez garancije.
 
Pred odhodom je priporočljivo, da obiščete spletno stran ambasade. Za dodatna vprašanja glede vizumov se obrnite neposredno na ambasado države Kostarika v svoji državi.
 
Akreditirane jezikovne šole v državi Kostarika


Kostarika - jezikovne šole: Puerto Viejo  San Jose  Tamarindo Beach  Turrialba 


:

1
Ocena nekdanjih učencev: (1 mnenj o tej jezikovni šoli)

2
Ocena nekdanjih učencev: (2 mnenj o tej jezikovni šoli)


Več - Ocene in primerjava cen vseh jezikovnih šol v državi Kostarika
Všeč mi je bilo
o LanguageCourse.net
  • Marie Helene (56): Odlično in učinkovito.... več
  • Simon (27): Hvala za vašo pomoč. Brez vaše spletne strani... več
  • Andrzej (26): Vaša storitev za rezervacije je enostavna in... več
*obvezno