X

Egipt

Podatki o vizumih
Zahteve glede potnih listov


Vsi državljani morajo imeti veljavni potni list.

Zahteve glede vizumov
1
Kdo ne potrebuje vizuma?
Državljani naslednjih držav ne potrebujejo vizuma, če vstopajo kot turisti:


Bahrajn, Džibuti, Gvineja, Jemen, Jordanija, Kuvajt, Libija, Oman, Palestina, Savdska Arabija, Združeni Arabski Emirati.


2
Zahtevani dokumenti za prijavo za vizum
Turistični vizum:
  • Prijavni obrazec
  • 1 Fotografija za potni list
  • Veljavni potni list z 1 popolnoma prazno stranjo
  • Plačilo vizumske takse
  • Ožigosana, nase naslovljena pisemska ovojnica v primeru prijave prek pošte
3
  • Turistični vizum: 90 dni.
4
Stroški vizuma
  • : 15-91 EUR
5
Čas, potreben za izdajo vizuma
  • Turistični vizum: 1 dni
6
Kontaktne informacije veleposlaništva

    Vse informacije na tej strani so bile skrbno preučene. Ker pa se zahteve za vizume zelo pogosto menjajo, so te informacije podane brez garancije.
     
    Pred odhodom je priporočljivo, da obiščete spletno stran ambasade. Za dodatna vprašanja glede vizumov se obrnite neposredno na ambasado države Egipt v svoji državi.
     
    Akreditirane jezikovne šole v državi Egipt


    Egipt - jezikovne šole:Dahab Giza Kairo 


    :

    1
    Ocena nekdanjih učencev: (2 mnenj o tej jezikovni šoli)

    2
    Ocena nekdanjih učencev: (30 mnenj o tej jezikovni šoli)

    3
    Ocena nekdanjih učencev: (20 mnenj o tej jezikovni šoli)


    Več - Ocene in primerjava cen vseh jezikovnih šol v državi Egipt
    V medijih:
    omembe v medijih
    omembe v medijih
    Zaupanje:
    podjetja, ki zaupajo LanguageCourse.net
    podjetja, ki zaupajo LanguageCourse.net
    Android icon
    +
    Apple icon
    +
    VT app shown on tablet
    +
    VT app shown on mobile

    Naučite se angleški jezik z našo brezplačno aplikacijo

    Vadnica za besedišče

    +10.000.000 prenosov