Egipt

Podatki o vizumih
Zahteve glede potnih listov


Vsi državljani morajo imeti veljavni potni list.

Zahteve glede vizumov
1
Kdo ne potrebuje vizuma?
Državljani naslednjih držav ne potrebujejo vizuma, če vstopajo kot turisti:


Bahrajn, Džibuti, Gvineja, Jemen, Jordanija, Kuvajt, Libija, Oman, Savdska Arabija, Združeni Arabski Emirati.


2
Zahtevani dokumenti za prijavo za vizum
Turistični vizum:
  • Prijavni obrazec
  • 1 Fotografija za potni list
  • Veljavni potni list z 1 popolnoma prazno stranjo
  • Plačilo vizumske takse
  • Ožigosana, nase naslovljena pisemska ovojnica v primeru prijave prek pošte
3
  • Turistični vizum: 90 dni.
4
Stroški vizuma
  • : 15-91 EUR
5
Čas, potreben za izdajo vizuma
  • Turistični vizum: 1 dni
6
Kontaktne informacije veleposlaništva

Vse informacije na tej strani so bile skrbno preučene. Ker pa se zahteve za vizume zelo pogosto menjajo, so te informacije podane brez garancije.
 
Pred odhodom je priporočljivo, da obiščete spletno stran ambasade. Za dodatna vprašanja glede vizumov se obrnite neposredno na ambasado države Egipt v svoji državi.
 
Akreditirane jezikovne šole v državi Egipt


Egipt - jezikovne šole: Aleksandrija  Kairo 


:

1
Ocena nekdanjih učencev: (30 mnenj o tej jezikovni šoli)

2
Ocena nekdanjih učencev: (17 mnenj o tej jezikovni šoli)


Več - Ocene in primerjava cen vseh jezikovnih šol v državi Egipt
Všeč mi je bilo
o LanguageCourse.net
  • John (58): Rezerviral sem v zelo kratkem času (na poti od... več
  • Alexey (16): Vsi svetovalci delajo zelo profesionalno.... več
  • James (26): Pomoč s strani LanguageCourse.Net je bila... več
*obvezno