Mehika

Podatki o vizumih
Zahteve glede potnih listov


Vsi državljani morajo imeti veljavni potni list.

: Kanada, Združene države.


Zahteve glede vizumov
1
Kdo ne potrebuje vizuma?
Državljani naslednjih držav ne potrebujejo vizuma, če vstopajo kot turisti:


.


2
Zahtevani dokumenti za prijavo za vizum
Turistični vizum:
  • Prijavni obrazec
  • 1 Fotografija za potni list
  • Veljavni potni list z 1 popolnoma prazno stranjo
  • Povratna vozovnica
  • Dokazilo o zadostnih denarnih sredstvih za bivanje
  • Plačilo vizumske takse
3
  • Turistični vizum: 30 € 180 dni.
4
Stroški vizuma
  • : 60 EUR
5
Čas, potreben za izdajo vizuma
  • Turistični vizum: 2 dni
6
Kontaktne informacije veleposlaništva

Vse informacije na tej strani so bile skrbno preučene. Ker pa se zahteve za vizume zelo pogosto menjajo, so te informacije podane brez garancije.
 
Pred odhodom je priporočljivo, da obiščete spletno stran ambasade. Za dodatna vprašanja glede vizumov se obrnite neposredno na ambasado države Mehika v svoji državi.
 
Akreditirane jezikovne šole v državi Mehika


Mehika - jezikovne šole: Guadalajara  Guanajuato  Playa del Carmen  Puerto Escondido  Puerto Vallarta  Queretaro 


:

1
Ocena nekdanjih učencev: (2 mnenj o tej jezikovni šoli)

2
Ocena nekdanjih učencev: (11 mnenj o tej jezikovni šoli)

3
Ocena nekdanjih učencev: (34 mnenj o tej jezikovni šoli)

4
Ocena nekdanjih učencev: (1 mnenj o tej jezikovni šoli)


Več - Ocene in primerjava cen vseh jezikovnih šol v državi Mehika
Všeč mi je bilo
o LanguageCourse.net
  • Francesco (18): Dobra organizacija. Spletna stran je zelo... več
  • Simon (27): Hvala za vašo pomoč. Brez vaše spletne strani... več
  • Fatima (23): S pomočjo te agencije sem rezervirala že dva... več
*obvezno