X
Finland
1 taalschoolin Finland , vanaf
voor een 2 wekenFinse cursus, inclusief accommodatie.

Vind de beste Finse school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Fins in Finland .

Studenten beoordeelden de scholen in Finland over het algemeen:
5.0/5.0 (1 beoordeling)

Helsinki

Meer dan 2000 gekwalificeerde leraren in 30 landen over de hele wereld zijn geassocieerd met de schoolorganisatie. 'Studeer en woon in het huis van je leraar' biedt je de unieke kans om volledig te worden opgenomen in de taal en cultuur. De meest algemene kritiek van... Meer

Cursuscategorieën (3) Accommodatie (1)
Finland:  Tijdens het zomerseizoen vinden er in Finland heel veel festivals plaats, en hangt er een positieve en vrolijke sfeer. In de winter kun je lekker actief gaan skien, huur een sneeuwscooter en ga door de met sneeuw bedekte bergen, die worden verlicht door een mooi winterzonnetje. Geniet van de heerlijke frisse en schone Finse lucht en bezoek de trendsettende en moderne stad Helsinki.

Kerngegevens van het Finland

Bevolking: 5,244,000 inwoners

Hoofdstad: Helsinki

valuta: EUR (1 EUR = 1.0615 USD)

Naam van Land in het Fins: Suomi

Finland lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
5.0/5.0  (1 reviews van onze oudstudenten)

Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Finse lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Finse taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Finse scholen in Finland .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
  • Anja (37): BEDANKT voor het regelen van mijn een- weekse... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?