X

Talenscholen Russisch in Ukraïne

Ukraïne
2 taalscholen in Ukraïne , Van
tot
voor 2 weken Russisch curs inclusief accommodatie.

Vind de beste Russische school tegen de beste prijs. Kwaliteitsverhouding, reviews en speciale aanbiedingen voor groepscursussen voor volwassenen, voor het leren van Russisch in Ukraïne .

Studenten beoordeelden de scholen in Ukraïne over het algemeen:
4.1/5.0 (15 beoordelingen)

Kiev

Omvang school:

Onze taalschool voor Russisch en Oekraïens is gelegen in het oude, historische centrum van de stad Kiev. Dicht bij het metrostation en belangrijke bezienswaardigheden. Meer

Cursuscategorieën (17) Accommodatie (1) Faciliteiten (11)
Omvang school:

De school ligt in het stadscentrum, op een paar passen van het metrostation 'Zoloti Vorota', vlakbij de St. Sophia Kathedraal (erfgoed UNESCO) en andere bezienswaardigheden. Meer

Cursuscategorieën (8) Accommodatie (2) Faciliteiten (14)

Kerngegevens van het Ukraïne

Bevolking: 45,416,000 inwoners

Hoofdstad: Kiev

valuta: UAH (1 UAH = 0.0385 USD)

Naam van Land in het Russisch: Украина

Ukraïne lifestyle kwaliteitsbeoordeling:
4.6/5.0  (15 reviews van onze oudstudenten)

Ukraïne:  In de afgelopen jaren heeft Oekraine zich ontwikkelt tot een modern land, maar de hoofdstad Kiev heeft prachtige Gotieke, Byzantijnse en Barokke architectuur en kunst. Wat je zeker niet moet missen zijn de twee plaatsen die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan: Saint Sophia Kathedraal, vandaag de dag een museum, en de Cave Monastery, waar honderden gemummificeerde lichamen van monniken bewaard worden. Meer Russisch cursussen worden aangeboden in Georgië, Letland, Rusland, Ukraïne of som alle talenscholen op die waar ook ter wereld Russisch cursussen aanbieden.

Kaart met de locatie van Russische scholen in Ukraïne

Wereldwijd de meest bezochte en onafhankelijke website voor goedkope taalcursussen met een goede kwaliteit van onderwijs en leuke extra's als vrijetijdsbestedingen etc. Zorgvuldig geselecteerde Russische lessen en taallessen, van beginners tot gevorderden, evenals de lijst van Russische taalstudies in het buitenland op , met aanbevelingen voor goede Russische scholen in Ukraïne .
onscroll="return false;">
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Evelyn (59): Ik waardeer uw uitstekende service enorm- Uw... meer

Hoe kun je scholen vergelijken?