Language Year Italiaans cursus in Rome, Italië

Rome - Lange cursus (12 + weken)
Het doen van een Engelse taalstudie in het buitenland is de beste manier om vloeiend te worden in een taal. Je kunt een semester meedoen of een volledig jaar (overbruggingsjaar). Dit is een fantastische manier om je onder te dompelen in een cultuur. Wordt vrienden met de inwoners van het land en leef zoals de inwoners dat doen. Wanneer je interesse hebt in het volgen van een studie in Rome, Italië na de cursus, kijk dan eens op onze voorbereidingscurssusen voor de universiteit in Rome, Italië.
Algemene waardering van de taalscholen in Rome: 4.1/5.0  (238 beoordelingen)
2 taalscholenin Rome bieden Lange cursus (12 + weken) cursussen aan, variërend van 701 € tot 764 € voor 2 wekenItaliaans Uiteraard inclusief accommodatie.

Rome

4.1/5.0  (97 beoordelingen)

Prijs (2 weken):

764 € 5% korting op het cursusgeld van alle cursussen bij Dilit International House.  Alleen als je jouw Italiaans  cursus boekt via deze website =
483 € Academic Year (34 weeks) (Cursus Italiaans - 20 lessen per week)
+ 206 € Gastgezin , Tweepersoonskamer, Zonder maaltijden
+ 75 € Administratiekosten
Max. aantal studenten per klas: 14
Minimum vereist taalniveau: Beginner (A1) - Geen voorgaande kennis vereist

Academic Year (34 weeks) :
32 weken les+ 34 weken tweepersoonskamer bij een gastgezin, waar gebruik gemaakt mag worden van de keuken. Het is inclusief cursusmateriaal, voortgangstoetsen, hulp, advies en persoonlijke assistentie tijdens je hele verblijf, documentatie voor Visum en verblijfsvergunning, aanwezigheidscertificaat aan het einde van de cursus, Dilit examen/ diploma, CILS of CELI examen/ certificaat, en een aantal sociale activiteiten. Inschrijfgeld: €120,-. Eenpersoonskamer is beschikbaar tegen een toeslag. Alleen beschikbaar voor studenten tussen de 16 en 28 jaar.
4.1/5.0  (141 beoordelingen)

Prijs (2 weken):

701 € 5% korting op het cursusgeld van alle cursussen bij Scuola Leonardo da Vinci.  Alleen als je jouw Italiaans  cursus boekt via deze website =
371 € Academic School Year - Gap Year (Cursus Italiaans - 20 lessen per week)
+ 260 € Appartement , Eenpersoonskamer, Zonder maaltijden
+ 70 € Administratiekosten
Max. aantal studenten per klas: 12
Minimum vereist taalniveau: Beginner (A1) - Geen voorgaande kennis vereist

Academic School Year - Gap Year:
Deze cursus duurt 32 weken en bestaat uit Italiaanse les + een academisch gedeelte waar studenten de volgende vakken zullen volgen: kunstgeschiedenis, Italiaanse beschaving, Business Italiaans, geschiedenis van Design en Architectuur , voorbereiding op een taalexamen en een eindonderzoek. De cursus die in september begint, duurt 34 weken (incl. 2 weken kerstvakantie).
Herbereken (optioneel)
weken
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
  • Evelyn (59): Ik waardeer uw uitstekende service enorm- Uw... meer
*vereist