Canada

Visuminformatie
Paspoort vereisten


Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken.

Enige uitzondering zijn ingezetenen van de volgende landen, die ook een alternatief identiteitsbewijs mogen tonen in plaats van een paspoort: Canada, Verenigde Staten.


Genoemde geldighied: Het paspoort dient langer geldig te zijn dan het geplande vertrek. Personen onder de 18 jaar die alleen reizen, dienen een brief van hun ouder/verzorger mee moeten brengen waarin zij toestemming geven voor de reis naar Canada.

Visum vereisten
1
Wie heeft er geen visum nodig?
Inwoners van de volgende landen hebben geen visum nodig als zij het land als toerist betreden:


Andorra, Antigua en Barbuda, Australië, Bahama's, Barbados, België, Brunei, Bulgarije, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groenland, Hongarije, Hongkong, Ierland, IJsland, Italië, Japan, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Mexico, Monaco, Namibië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Niue, Noord-Korea, Noorwegen, Oostenrijk, Papoea-Nieuw-Guinea, Roemenië, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Salomonseilanden, Samoa, San Marino, Singapore, Spanje, Swaziland, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland.


Tsjechië, Estland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen en Slowakije benodigen een visum.

2
Benodigde documenten voor visumaanvraag
Toeristenvisum:
  • Registratieformulier
  • Pasfoto
  • Geldig paspoort met 1 volledig blanke pagina
  • Retour ticket
  • Bewijs van voldoende financiële middelen voor je verblijf
  • Bewijs van het doel van het bezoek
  • Betaling van het visum
  • Gefrankeerde envelop met eigen adres bij aanvraag via post
1) Bewijs van immigratie in thuisland. 2) Details van het reisschema.
3
Geldigheid van visum
  • Toeristenvisum: 90 dagen.
  • Studentenvisum: 90 dagen.
4
Kosten van visum
  • Studentenvisum: 85 EUR
Toeristen Visum: Single-entry/multiple-entry. Transit visa zijn nodig voor alle nationaliteiten die een bezoekersvisum willen verkrijgen
5
Benodigde tijd voor uitgifte visum
  • Toeristenvisum: 20 dagen
  • Studentenvisum: 20 dagen
40 dagen wanneer deze per post worden aangevraagd.
6
Contactgegevens van ambassades
  • Ambassade van Canada in Nederland: 

Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig onderzocht. De visumvereisten kunnen echter regelmatig veranderen. De gegeven informatie biedt wordt dan ook niet gegarandeerd.
 
Voor vertrek is het aanbevolen om de website van de ambassade te controleren. Voor verdere informatie over visum vereisten kun je terecht bij de ambassade van Canada in je eigen land.
 


Canada - talenscholen: Burlington  Calgary  Kelowna  Montreal  Quebec  Toronto  Vancouver  Victoria  Whistler 


Best gewaardeerde talenscholen in Canada:

1
Beoordelingen van voormalige studenten: (6 evaluaties van deze talenschool)

2
Beoordelingen van voormalige studenten: (66 evaluaties van deze talenschool)

3
Beoordelingen van voormalige studenten: (30 evaluaties van deze talenschool)

4
Beoordelingen van voormalige studenten: (116 evaluaties van deze talenschool)

5
Beoordelingen van voormalige studenten: (42 evaluaties van deze talenschool)


Meer - Prijs en beoordelings vergelijkingen van alle talenscholen in Canada
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Anja (37): BEDANKT voor het regelen van mijn een- weekse... meer
  • Gintas (52): Ik denk dat het moeilijk te missen is dat jullie... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
*vereist