Cuba

Visuminformatie
Paspoort vereisten


Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken.

Genoemde geldigheid van het paspoort dient langer te zijn dan de vertrekdatum van Cuba. Dit geldt voor iedereen die geen diplomatieke vertegenwoordiging heeft in Cuba.

Visum vereisten
1
Wie heeft er geen visum nodig?
Inwoners van de volgende landen hebben geen visum nodig als zij het land als toerist betreden:


.


2
Benodigde documenten voor visumaanvraag
Toeristenvisum:
  • Registratieformulier
  • Geldig paspoort met 1 volledig blanke pagina
  • Retour ticket
  • Betaling van het visum
  • Gefrankeerde envelop met eigen adres bij aanvraag via post
3
Geldigheid van visum
  • Toeristenvisum: 30 dagen.
4
Kosten van visum
  • Studentenvisum: 22 EUR
Tourist Visa Card: €20
5
Benodigde tijd voor uitgifte visum
Tourist Visa Card. 1 dag ( 7 dagen als de aanvraag via de post is gedaan).
6
Contactgegevens van ambassades
  • Ambassade van Cuba in Nederland: 

Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig onderzocht. De visumvereisten kunnen echter regelmatig veranderen. De gegeven informatie biedt wordt dan ook niet gegarandeerd.
 
Voor vertrek is het aanbevolen om de website van de ambassade te controleren. Voor verdere informatie over visum vereisten kun je terecht bij de ambassade van Cuba in je eigen land.
 


Cuba - talenscholen: Havana  Santiago de Cuba 


Best gewaardeerde talenscholen in Cuba:

1
Beoordelingen van voormalige studenten: (2 evaluaties van deze talenschool)


Meer - Prijs en beoordelings vergelijkingen van alle talenscholen in Cuba
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Alice Turnbull: Ik was erg tevreden met jullie service, vooral op... meer
  • Anja (37): BEDANKT voor het regelen van mijn een- weekse... meer
  • Gintas (52): Ik denk dat het moeilijk te missen is dat jullie... meer
*vereist