Egypte

Visuminformatie
Paspoort vereisten


Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken.

Alle nationaliteiten dienen een paspoort te hebben.

Visum vereisten
1
Wie heeft er geen visum nodig?
Inwoners van de volgende landen hebben geen visum nodig als zij het land als toerist betreden:


Bahrein, Djibouti, Guinee, Jemen, Jordanië, Koeweit, Libië, Oman, Saudi-Arabië; Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten.


Alle inwoners dienen in het bezit te zijn van een paspoort.

2
Benodigde documenten voor visumaanvraag
Toeristenvisum:
  • Registratieformulier
  • 1 Pasfoto
  • Geldig paspoort met 1 volledig blanke pagina
  • Betaling van het visum
  • Gefrankeerde envelop met eigen adres bij aanvraag via post
3
Geldigheid van visum
  • Toeristenvisum: 90 dagen.
4
Kosten van visum
  • Studentenvisum: 15-91 EUR
5
Benodigde tijd voor uitgifte visum
  • Toeristenvisum: 1 dagen
7 dagen of meer voor aanvragen die gedaan zijn via de post
6
Contactgegevens van ambassades
  • Ambassade van Egypte in Nederland: 

Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig onderzocht. De visumvereisten kunnen echter regelmatig veranderen. De gegeven informatie biedt wordt dan ook niet gegarandeerd.
 
Voor vertrek is het aanbevolen om de website van de ambassade te controleren. Voor verdere informatie over visum vereisten kun je terecht bij de ambassade van Egypte in je eigen land.
 


Egypte - talenscholen: Alexandrië  Caïro 


Best gewaardeerde talenscholen in Egypte:

1
Beoordelingen van voormalige studenten: (30 evaluaties van deze talenschool)

2
Beoordelingen van voormalige studenten: (17 evaluaties van deze talenschool)


Meer - Prijs en beoordelings vergelijkingen van alle talenscholen in Egypte
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Evelyn (59): Ik waardeer uw uitstekende service enorm- Uw... meer
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
*vereist