Guadeloupe

Visuminformatie
Paspoort vereisten


Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken.

Enige uitzondering zijn ingezetenen van de volgende landen, die ook een alternatief identiteitsbewijs mogen tonen in plaats van een paspoort: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Spanje, Zwitserland.


Genoemde geldigheid: Langer dan de laatste verblijfsdag van de kandidaat. Minderjarige die alleen reizen moeten toestemming van hun ouders hebben, getekend door beide ouders en een kopie daarvan bij zich hebben.

Visum vereisten
1
Wie heeft er geen visum nodig?
Inwoners van de volgende landen hebben geen visum nodig als zij het land als toerist betreden:


Andorra, Argentinië, Australië, België, Bolivia, Brunei, Bulgarije, Canada, Chili, Costa Rica, Denemarken, Duitsland, El Salvador, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Japan, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Macau, Maleisië, Malta, Mexico, Monaco, Nederland, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Noord-Korea, Noorwegen, Oostenrijk, Panama, Paraguay, Roemenië, San Marino, Singapore, Spanje, Vaticaanstad, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland.


Inwoners van de VS hebben een visum nodig als zij studenten zijn die ingeschreven staan bij scholen en universiteiten in een 'French Overseas Department'. Inwoners van de EU, EEE, de heilige zee, Liechtenstein en Monaco hebben geen visum nodig om lang te blijven (verblijf dat langer duurt dan 3 maanden). Inwoners van Canada, Cyprus, Japan, Korea (Rep), Malasie, Malta, Mexico, Singapoer, de VS en Venezuela dienen voor een visum te appliceren als zij een salaris ontvangen, ook al verblijven zij voor een korte duur.

2
Benodigde documenten voor visumaanvraag
Toeristenvisum:
  • Registratieformulier
  • Pasfoto
  • Geldig paspoort met 1 volledig blanke pagina
  • Retour ticket
  • Bewijs van voldoende financiële middelen voor je verblijf
  • Bewijs van het doel van het bezoek
  • Betaling van het visum
  • Gefrankeerde envelop met eigen adres bij aanvraag via post
  • Verzekering
1) Bewijs van adres. 2) Bewijs van accommodatie tijdens het verblijf. 3) Gedetailleerd reisplan, inclusief reservations and een retour vliegticket.
3
Geldigheid van visum
  • Toeristenvisum: 30 / 31 to 90 dagen.
  • Studentenvisum: 30 / 31 to 90 dagen.
4
Kosten van visum
  • Toeristenvisum: 35 EUR
Studenten visum: Gratis. In de meesten gevallen voor studenten, ontvangers van een beurs van de regering, en inwoners van de EU en hun familieleden.
5
Benodigde tijd voor uitgifte visum
  • Toeristenvisum: 1 to 15 dagen
  • Studentenvisum: 1 to 15 dagen
Afhankelijk van de nationaliteit.
6
Contactgegevens van ambassades
  • Ambassade van Guadeloupe in Nederland: 

Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig onderzocht. De visumvereisten kunnen echter regelmatig veranderen. De gegeven informatie biedt wordt dan ook niet gegarandeerd.
 
Voor vertrek is het aanbevolen om de website van de ambassade te controleren. Voor verdere informatie over visum vereisten kun je terecht bij de ambassade van Guadeloupe in je eigen land.
 

Meer - Prijs en beoordelings vergelijkingen van alle talenscholen in Guadeloupe
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
  • Alice Turnbull: Ik was erg tevreden met jullie service, vooral op... meer
*vereist