Peru

Visuminformatie
Paspoort vereisten


Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken.

Enige uitzondering zijn ingezetenen van de volgende landen, die ook een alternatief identiteitsbewijs mogen tonen in plaats van een paspoort: Bolivia, Chili, Ecuador.


Visum vereisten
1
Wie heeft er geen visum nodig?
Inwoners van de volgende landen hebben geen visum nodig als zij het land als toerist betreden:


Andorra, Antigua en Barbuda, Argentinië, Australië, Bahama's, Barbados, België, Belize, Bolivia, Brazilië, Britse Maagdeneilanden, Brunei, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Costa Rica, Denemarken, Dominica, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, El Salvador, Fiji, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Grenada, Griekenland, Guatemala, Haïti, Honduras, Hongarije, Ierland, Indonesië, Israël, Italië, Jamaica, Japan, Kiribati, Liechtenstein, Luxemburg, Maleisië, Malta, Marshalleilanden, Mexico, Micronesia, Monaco, Nauru, Nederland, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Niue, Noord-Korea, Noorwegen, Oostenrijk, Palau, Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Roemenië, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Salomonseilanden, Samoa, San Marino, Singapore, Spanje, Swaziland, Taiwan, Thailand, Tonga, Trinidad en Tobago, Tuvalu, Vanuatu, Vaticaanstad, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden.


Inwoners van Malta hebben een visum nodig. Alle bezoekers dienen of een terugvlucht geboekt te hebben of hiervan een bewijs van het reisbureau. Verder moeten zij genoeg geld hebben voor hun verblijf

2
Benodigde documenten voor visumaanvraag
Toeristenvisum:
  • Registratieformulier
  • Pasfoto
  • Geldig paspoort met 1 volledig blanke pagina
  • Retour ticket
  • Bewijs van voldoende financiële middelen voor je verblijf
  • Bewijs van het doel van het bezoek
  • Betaling van het visum
Voor studentenvisums, een brief van de school moet de aanwezigheid bevestigen.
3
Geldigheid van visum
  • Toeristenvisum: 90 dagen.
4
Kosten van visum
  • Studentenvisum: 60 EUR
5
Benodigde tijd voor uitgifte visum
  • Toeristenvisum: 1 dagen
6
Contactgegevens van ambassades
  • Ambassade van Peru in Nederland: 

Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig onderzocht. De visumvereisten kunnen echter regelmatig veranderen. De gegeven informatie biedt wordt dan ook niet gegarandeerd.
 
Voor vertrek is het aanbevolen om de website van de ambassade te controleren. Voor verdere informatie over visum vereisten kun je terecht bij de ambassade van Peru in je eigen land.
 


Peru - talenscholen: Cuzco  Lima 


Best gewaardeerde talenscholen in Peru:

1
Beoordelingen van voormalige studenten: (9 evaluaties van deze talenschool)

2
Beoordelingen van voormalige studenten: (4 evaluaties van deze talenschool)


Meer - Prijs en beoordelings vergelijkingen van alle talenscholen in Peru
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Alice Turnbull: Ik was erg tevreden met jullie service, vooral op... meer
*vereist