USA

Visuminformatie
Paspoort vereisten


Inwoners van alle landen dienen over een geldig paspoort te beschikken.

Alle landen vereisen een geldig paspoort. De minimale geldigheid ervan verschilt per land, maar voor de meeste landen dient deze geldig te zijn tijdens het gehele bedrijf. Note: 1) Voor inwoners opgenomen in het Visa Waiver Program, moet het paspoort tenminste geldig zijn voor 90 dagen vanaf toegang tot het land. Op 26 Oktober 2004 is de wet ingegaan dat elk persoon die de VS binnengaat een eigen, leesbaar, paspoort moet hebben. Kinderen die in het paspoort zijn vermeld, dienen vanaf deze datum ook een eigen, machine- leesbaar, paspoort te bezitten. Reizigers die niet in het bezit zijn van een machine- leesbaar paspoort dienen een geldig visum te bezitten om de VS binnen te komen.

Visum vereisten
1
Wie heeft er geen visum nodig?
Je hebt geen visum nodig als je voldoet aan alle volgende 3 punten: Je zult dan geen visum nodig hebben, maar je dient vóór vertrek het "Electronic System for Travel Authorization (ESTA) " in te vullen, wat je kan invullen op https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=nl


In alle andere gevallen zal je een visum nodig hebben. Als je een talencursus van meer dan 16 uur per week volgt, zult u een aanvraag voor een studentenvisum moeten doen. De school stuurt je na je inschrijving het SEVIS I-20 formulier, dat je nodig heeft voor de visumaanvraag. Je hoeft het ESTA formulier niet in te vullen als je een visum hebt.


Landen die vallen onder het Visa Waiver Programma:


Andorra, Australië, België, Brunei, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Japan, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Singapore, Slovenië, Slowakije; Slovakije, Spanje, Tsjechië, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland

2
Benodigde documenten voor visumaanvraag
Student Visum (I20):
  • Aanvraagformulier DS-156
  • 1 paspoortfoto
  • Geldig paspoort met tenminste 1 volledig lege pagina, geldig voor ten minste zes maanden na binnenkomst in de Verenigde Staten.
  • Bewijs van voldoende middelen voor verblijf zoals aangegeven op de I-20, DS-2019.
  • SEVIS I-20 of SEVIS DS-2019, uitgegeven door een Amerikaanse middelbare school of universiteit.
  • Formulier om de contactgegevens en werkervaring in te vullen, DS-0158M .
  • Mannen tussen de 16 en 45 dienen dit formulier volledig in te vullen DS-0157 .
  • Het afschrift voor de verwerkingskosten van het visum, informatie beschikbaar van het consulaat of op de website van het specifieke consulaat.
  • SEVIS ontvangstbewijs. Je kunt de betaling van het SEVIS online doen, op de officiële website: https: / / www.fmjfee.com/i901fee/
Brief van de toelating, het bewijs van de TOEFL-test score, diploma's of transcripten van de vorige studie - dit is niet verplicht, maar een consulaire ambtenaar kan om deze informatie vragen.


Toeristenvisum:

  • Registratieformulier
  • 1 Pasfoto
  • Geldig paspoort met 1 volledig blanke pagina
  • Retour ticket
  • Bewijs van voldoende financiële middelen voor je verblijf
  • Bewijs van het doel van het bezoek
  • Gefrankeerde envelop met eigen adres bij aanvraag via post
Kopie gemaakt door de ambassade van de rekening van de bank
3
Geldigheid van visum
  • Toeristenvisum: 180 dagen.
  • Studentenvisum: 180 dagen.
4
Kosten van visum
  • Studentenvisum: 124 EUR
Sommige nationaliteiten moeten extra visumkosten betalen.
5
Benodigde tijd voor uitgifte visum
  • Toeristenvisum: 5-60 dagen
  • Studentenvisum: 5-60 dagen
Verschilt per ambassade
6
Contactgegevens van ambassades

Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig onderzocht. De visumvereisten kunnen echter regelmatig veranderen. De gegeven informatie biedt wordt dan ook niet gegarandeerd.
 
Voor vertrek is het aanbevolen om de website van de ambassade te controleren. Voor verdere informatie over visum vereisten kun je terecht bij de ambassade van USA in je eigen land.
 


USA - talenscholen: Beverly Hills  Boston  Chicago  Denver  Fort Lauderdale  Honolulu  Las Vegas  Los Angeles  Miami  New Orleans  New York  Orlando  Portland  San Diego  San Francisco  Santa Monica  Seattle  Washington 


Best gewaardeerde talenscholen in USA:

1
Beoordelingen van voormalige studenten: (1 evaluaties van deze talenschool)

2
Beoordelingen van voormalige studenten: (8 evaluaties van deze talenschool)

3
Beoordelingen van voormalige studenten: (11 evaluaties van deze talenschool)

4
Beoordelingen van voormalige studenten: (5 evaluaties van deze talenschool)

5
Beoordelingen van voormalige studenten: (5 evaluaties van deze talenschool)


Meer - Prijs en beoordelings vergelijkingen van alle talenscholen in USA
Positief
aan LanguageCourse.net
  • Flach: De beste service die ik ooit ervaren heb. Ik wil... meer
  • Pattipeg S (61): Ik koos voor uw boekingsservice, omdat u de enige... meer
  • Franz: Ik was erg blij met LanguageCourse.Net. De... meer
*vereist