Avustralya

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


Yeni Zelanda.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Vize ücreti ödemesi
  • posta ile başvuru zamanı damgalı, gönderenin adı bulunan zarf
  • Sigorta
4
Vize Masrafları
  • : 425 EUR
5
Vizenin çıkması için gerekli olan süre
  • Turist vizesi: 1 to 15 günler
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Avustralya büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Avustralya içindeki itibarlı dil okulları


Avustralya - dil okulu: Brisbane  Cairns  Gold Coast  Melbourne  Perth  Sidney 


:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (2 değerlendirmeler bu dil okulunun)

2
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (2 değerlendirmeler bu dil okulunun)

3
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (21 değerlendirmeler bu dil okulunun)

4
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (27 değerlendirmeler bu dil okulunun)

5
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (15 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - Avustralya ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli