Çin

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


Brunei, Japonya, Singapur.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Dönüş bileti
  • Vize ücreti ödemesi
3
  • Turist vizesi: 90 günler.
4
Vize Masrafları
  • Turist vizesi: 40/60 EUR
5
Vizenin çıkması için gerekli olan süre
  • Turist vizesi: 3 günler
  • : 3 günler
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Çin büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Çin içindeki itibarlı dil okulları


Çin - dil okulu: Pekin  Şangay 


:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (83 değerlendirmeler bu dil okulunun)

2
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (10 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - Çin ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli