X

Küba

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Dönüş bileti
  • Vize ücreti ödemesi
  • posta ile başvuru zamanı damgalı, gönderenin adı bulunan zarf
3
  • Turist vizesi: 30 günler.
4
Vize Masrafları
  • : 22 EUR
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Küba büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Küba içindeki itibarlı dil okulları


Küba - dil okulu: Havana 


:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (8 değerlendirmeler bu dil okulunun)

2
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (3 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - Küba ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Basında:
Basında biz
Basında biz
Bize güvenenler:
LanguageCourse.net'e güvenen şirketler
LanguageCourse.net'e güvenen şirketler