Danimarka

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Finlandiya, İsveç, İzlanda, Norveç.


Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Andora, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bolivya, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Büyük Britanya, Cebelitarık Boğazı, Danimarka, El Salvador, Finlandiya, Fransa, Guatemala, Güney Kore, Hırvatistan, Hollanda, Honduras, Hong Kong, İRLANDA, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Japonya, Kanada, Karadağ, Kostarika, Kuzey Kore, Lihtenştayn, Lüksemburg, Macaristan, Makau, Malezya, Malta, Monaco, Nikaragua, Norveç, Panama, Paraguay, Romanya, San Marino, Şili, Singapur, Uruguay, Vatikan, Venezuela, Yeni Zelanda, Yunanistan.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Kalış için yeterli sermaye kanıtı
  • Proof of purpose of visit
  • Vize ücreti ödemesi
  • posta ile başvuru zamanı damgalı, gönderenin adı bulunan zarf
  • Sigorta
4
Vize Masrafları
  • Student Visa: 60 EUR
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Danimarka büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Danimarka içindeki itibarlı dil okulları

Daha fazla - Danimarka ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli