Honduras

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Andora, Antigua ve Barbuda, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Bahamalar, Bahreyn, Barbados, Belçika, Belize, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Büyük Britanya, Cebelitarık Boğazı, Danimarka, El Salvador, Finlandiya, Fransa, Guatemala, Hollanda, İRLANDA, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Japonya, Kanada, Katar, Kostarika, Kuveyt, Lihtenştayn, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Malta, Meksika, Monaco, Nikaragua, Norveç, Panama, Paraguay, Romanya, Saint Lucia, San Marino, Şili, Singapur, Suudi Arabistan, Türkiye, Uruguay, Vatikan, Yeni Zelanda, Yunanistan.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Dönüş bileti
  • Kalış için yeterli sermaye kanıtı
  • Vize ücreti ödemesi
  • posta ile başvuru zamanı damgalı, gönderenin adı bulunan zarf
3
  • Turist vizesi: 90 / 360 günler.
4
Vize Masrafları
  • : 125 EUR
5
Vizenin çıkması için gerekli olan süre
  • Turist vizesi: 1 to 2 günler
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Honduras büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Honduras içindeki itibarlı dil okulları


Honduras - dil okulu: La Ceiba 


:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (18 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - Honduras ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli