Rusya

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


CIS.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Vize ücreti ödemesi
  • Sigorta
3
  • Turist vizesi: 30 günler.
4
Vize Masrafları
  • : 36 EUR
5
Vizenin çıkması için gerekli olan süre
  • Turist vizesi: 1 to 12 günler
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Rusya büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Rusya içindeki itibarlı dil okulları


Rusya - dil okulu: Moskova  St Petersburg 


:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (21 değerlendirmeler bu dil okulunun)

2
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (16 değerlendirmeler bu dil okulunun)

3
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (9 değerlendirmeler bu dil okulunun)

4
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (43 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - Rusya ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli