İsveç

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

: Almanya, Andora, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Büyük Britanya, Cebelitarık Boğazı, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İRLANDA, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Lihtenştayn, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Monaco, Norveç, Romanya, Yunanistan.


Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


Almanya, Andora, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bolivya, Brezilya, Brunei, Bulgaristan, Büyük Britanya, Cebelitarık Boğazı, Danimarka, El Salvador, Finlandiya, Fransa, Guatemala, Hırvatistan, Hollanda, Honduras, İRLANDA, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Japonya, Kanada, Kostarika, Kuzey Kore, Lihtenştayn, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Malta, Meksika, Monaco, Nikaragua, Norveç, Panama, Paraguay, Romanya, San Marino, Şili, Singapur, Uruguay, Venezuela, Yeni Zelanda, Yunanistan.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Kalış için yeterli sermaye kanıtı
  • Vize ücreti ödemesi
  • posta ile başvuru zamanı damgalı, gönderenin adı bulunan zarf
  • Sigorta
3
  • Turist vizesi: 30-90 günler.
4
Vize Masrafları
  • : 60 EUR
5
Vizenin çıkması için gerekli olan süre
  • Turist vizesi: 7-60 günler
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki İsveç büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
İsveç içindeki itibarlı dil okulları

Daha fazla - İsveç ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli