Venezuela

Vize Bilgileri
Pasaport gereksinimleri


Tüm uyruklar geçerli bir pasaport gerektirmektedir.

Vize gereksinimleri
1
Kimin bir vizeye ihtiyacı yoktur?
Aşağıdaki ülkelerden gelen uyruklar bir turist olarak giriş yaparken vizeye ihtiyaçları yoktur:


Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Andora, Antigua ve Barbuda, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Barbados, Belçika, Belize, Brezilya, Bulgaristan, Büyük Britanya, Cebelitarık Boğazı, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Guatemala, Güney Afrika, Hırvatistan, Hollanda, Hollanda Antilleri, İngiliz Virgin Adaları, İRLANDA, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Jamaika, Japonya, Kanada, Kostarika, Lihtenştayn, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Malta, Meksika, Monaco, Norveç, Panama, Paraguay, Romanya, Saint Kitts ve Nevis, Saint Lucia, San Marino, Şili, Tayvan, Trinidad ve Tobago, Uruguay, Yeni Zelanda, Yunanistan.


2
Vize başvurusu için gereken belgeler
Turist vizesi:
  • Başvuru formu
  • 1 pasaport boyutunda fotoğraf
  • 1 tam boş sayfası olan geçerli pasaport
  • Vize ücreti ödemesi
  • posta ile başvuru zamanı damgalı, gönderenin adı bulunan zarf
3
  • Turist vizesi: 90 günler.
4
Vize Masrafları
  • : 43.8 EUR
5
Vizenin çıkması için gerekli olan süre
  • Turist vizesi: 3 günler
  • : 3 günler
6
Büyük elçilik iletişim bilgileri

Bu sayfadaki tüm bilgiler dikkatli bir şekilde incelenmiştir. Ancak vize gereksinimleri sıklıkla değişmektedir ve bilgiler herhangi bir garanti olmaksızın sağlanmaktadır.
 
Ayrılmadan önce büyükelçiliğin internet sitesine bir göz atmanız tavsiye edilmektedir. Vize gereksinimleriyle ilgili daha fazla sorularınız için ülkenizdeki Venezuela büyükelçiliği ile doğrudan irtibat kurunuz.
 
Venezuela içindeki itibarlı dil okulları


Venezuela - dil okulu: Mérida 


:

1
Eski öğrenci derecelendirmeleri: (5 değerlendirmeler bu dil okulunun)


Daha fazla - Venezuela ülkesindeki tüm dil okullarının derecelendirme ve fiyat karşılaştırması
Beğendim
okul hakkında
*gerekli