Китай

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


Бруней, Сінгапур, Японія.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Зворотний квиток
  • Візовий збір
3
  • Туристична віза: 90 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • Туристична віза: 40/60 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 3 днів
  • : 3 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Китай у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Китай


Китай - мовні школи: Пекін  Шанхай 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (83 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (10 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Китай
Мені сподобалося
про LanguageCourse.net
  • Marie Helene (56): Дуже професійний сервіс... більше
  • Yumiko (51): Я дуже ціную допомогу... більше
  • Lilyana (28): Тут ви знайдете найкращу... більше
*обов’язково