X

Куба

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Зворотний квиток
  • Візовий збір
  • Конверт із марками та зворотною адресою для анкет, надісланих поштою
3
  • Туристична віза: 30 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • : 22 EUR
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Куба у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Куба


Куба - мовні школи: Гавана 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (5 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (3 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Куба
У пресі:
Згадки у пресі
Згадки у пресі
Нам довіряють:
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

Вивчайте мову (англійська) з нашим безкоштовним додатком

Лексичний тренажер

+10.000.000 завантажень