Домініканська Республіка

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

: Бельгія, Грузія, Канада, Люксембург, Нідерланди, Сполучені Штати Америки, Франція.


Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


Ізраїль, Ісландія, Аргентина, Еквадор, Ліхтенштейн, Південна Корея, Північна Корея, Перу, Уругвай, Чилі, Японія.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Документи, що підтверджують наявність достатніх коштів на перебування
  • Візовий збір
  • Конверт із марками та зворотною адресою для анкет, надісланих поштою
3
  • Туристична віза: 60 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • : 115 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 20 днів
  • : 20 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Домініканська Республіка у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Домініканська Республіка


Домініканська Республіка - мовні школи: Санто-Домінго  Сосуа 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (7 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (7 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Домініканська Республіка
Мені сподобалося
про LanguageCourse.net
  • Klaudia (27): Чудове обслуговування,... більше
  • Anton (56): Я надзвичайно радий, що... більше
  • José Manuel (24): Якщо я вирішу повторити... більше
*обов’язково