X

Єгипет

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


Ємен, Бахрейн, Гвінея, Джибуті, Йорданія, Кувейт, Лівія, Об'єднані Арабські Емірати, Оман, Палестина, Саудівська Аравія.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Візовий збір
  • Конверт із марками та зворотною адресою для анкет, надісланих поштою
3
  • Туристична віза: 90 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • : 15-91 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 1 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Єгипет у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Єгипет


Єгипет - мовні школи: Гіза  Дахаб  Каїр 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (2 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (30 відгуки цієї мовної школи)

3
Оцінки колишніх студентів: (20 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Єгипет
У пресі:
Згадки у пресі
Згадки у пресі
Нам довіряють:
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

Вивчайте мову (англійська) з нашим безкоштовним додатком

Лексичний тренажер

+10.000.000 завантажень