Росія

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


CIS.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Візовий збір
  • Страховка
3
  • Туристична віза: 30 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • : 36 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 1 to 12 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Росія у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Росія


Росія - мовні школи: Москва  Санкт-Петербург 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (20 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (16 відгуки цієї мовної школи)

3
Оцінки колишніх студентів: (9 відгуки цієї мовної школи)

4
Оцінки колишніх студентів: (43 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Росія
Мені сподобалося
про LanguageCourse.net
  • Jose Manuel (40): ДУЖЕ ЗА ВСЕ ДЯКУЮ! ВСЕ БУЛО... більше
  • Yaju (32): Чудовий сайт з бронювання... більше
  • Alexandra (40): Сервіс був чудовий.... більше
*обов’язково