X

Росія

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
Громадянам наступних країн не потрібно оформляти візу для в’їзду до країни в якості туриста:


CIS.


2
Необхідні документи для отримання візи
Туристична віза:
  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Візовий збір
  • Страховка
3
  • Туристична віза: 30 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • : 36 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 1 to 12 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства Росія у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Росія


Росія - мовні школи: Москва  Санкт-Петербург 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (3 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (24 відгуки цієї мовної школи)

3
Оцінки колишніх студентів: (17 відгуки цієї мовної школи)

4
Оцінки колишніх студентів: (52 відгуки цієї мовної школи)

5
Оцінки колишніх студентів: (2 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Росія
У пресі:
Згадки у пресі
Згадки у пресі
Нам довіряють:
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

Вивчайте мову (англійська) з нашим безкоштовним додатком

Лексичний тренажер

+10.000.000 завантажень