X

Сполучені Штати Америки

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?





ІРЛАНДІЯ, Ісландія, Іспанія, Італія, Австрія, Австралія, Андорра, Бельгія, Бруней, Данія, Естонія, Ліхтенштейн, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Монако, Нідерланди, Німеччина, Нова Зеландія, Норвегія, Південна Корея, Португалія, Сінгапур, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Японія

2
Необхідні документи для отримання візи
Студентська візa (I20):
  • Форма DS-156
  • Одне фото розміром як на паспорт
  • Закордонний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою дійсний не менше шести місяців із дати в’їзду до Сполучених Штатів.
  • Документи, що підтверджують наявність достатніх коштів на перебування, як зазначено в формах I-20 та DS-2019.
  • Форму SEVIS I-20 або SEVIS DS-2019, видану колледжом, школою чи університетом США.
  • Форма для контактної інформації та попереднього трудового досвіду DS-0158M.
  • Чоловікам віком від 16 до 45 років необхідно заповнити форму DS-0157.
  • Квитанцію за візовий збір та інформацію можна отримати безпосередньо в консульстві або також на його відповідному веб-сайті.
  • Квитанція на оплату SEVIS. Ви можете сплатити збір SEVIS онлайн на офіційному веб-сайті https://www.fmjfee.com/i901fee/
Хоча лист-підтвердження про зарахування, свідоцтво заявника з результатами складання TOEFL та дипломи або сертифікати, що засвідчують попереднє навчання, можливо, і не знадобляться, однак консул може попросити вас їх надати.


Туристична віза:

  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Зворотний квиток
  • Документи, що підтверджують наявність достатніх коштів на перебування
  • Конверт із марками та зворотною адресою для анкет, надісланих поштою
3
  • Туристична віза: 180 днів.
  • : 180 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • : 124 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 5-60 днів
  • : 5-60 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства USA у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, Сполучені Штати Америки


Сполучені Штати Америки - мовні школи: Long Beach  Princeton  Бостон  Вашингтон, округ Колумбія  Гонолулу  Джерсі-Сіті  Лас-Вегас  Лос-Анджелес  Майамі  Новий Орлеан  Нью-Йорк  Орландо  Остін (Техас)  Сан-Дієго  Сан-Франциско  Санта-Моніка  Філадельфія  Форт-Лодердейл  Чикаго 


:

1
Оцінки колишніх студентів: (2 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (2 відгуки цієї мовної школи)

3
Оцінки колишніх студентів: (1 відгуки цієї мовної школи)

4
Оцінки колишніх студентів: (1 відгуки цієї мовної школи)

5
Оцінки колишніх студентів: (1 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у Сполучені Штати Америки
У пресі:
Згадки у пресі
Згадки у пресі
Нам довіряють:
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Компанії, що довіряють ресурсу LanguageCourse.net
Android icon
+
Apple icon
+
VT app shown on tablet
+
VT app shown on mobile

Вивчайте мову (англійська) з нашим безкоштовним додатком

Лексичний тренажер

+10.000.000 завантажень