USA

Візова інформація
Вимоги до закордонного паспорту


Усім громадянам необхідно мати дійсний паспорт

Візові вимоги
1
Кому оформляти візу не потрібно?
You do not require a visa if you comply with ALL the following 3 points: You will then not require a visa, but you still need to fill in before departure the "Electronic System for Travel Authorization (ESTA)", what you can do conveniently online at https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=en


In all other cases you will require a visa. As a language student with over 16 hours/week you will have to apply for a student visa. The school will send you after enrollment the SEVIS I-20 form, which you will need for the visa application. ESTA is not required if you enter with a visa.


Countries of Visa Waiver Program:


ІРЛАНДІЯ, Ісландія, Іспанія, Італія, Австрія, Австралія, Андорра, Бельгія, Бруней, Данія, Естонія, Ліхтенштейн, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Монако, Нідерланди, Німеччина, Нова Зеландія, Норвегія, Південна Корея, Португалія, Сінгапур, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція, Японія

2
Необхідні документи для отримання візи
Студентська візa (I20):
  • Форма DS-156
  • Одне фото розміром як на паспорт
  • Закордонний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою дійсний не менше шести місяців із дати в’їзду до Сполучених Штатів.
  • Документи, що підтверджують наявність достатніх коштів на перебування, як зазначено в формах I-20 та DS-2019.
  • Форму SEVIS I-20 або SEVIS DS-2019, видану колледжом, школою чи університетом США.
  • Форма для контактної інформації та попереднього трудового досвіду DS-0158M.
  • Чоловікам віком від 16 до 45 років необхідно заповнити форму DS-0157.
  • Квитанцію за візовий збір та інформацію можна отримати безпосередньо в консульстві або також на його відповідному веб-сайті.
  • Квитанція на оплату SEVIS. Ви можете сплатити збір SEVIS онлайн на офіційному веб-сайті https://www.fmjfee.com/i901fee/
Хоча лист-підтвердження про зарахування, свідоцтво заявника з результатами складання TOEFL та дипломи або сертифікати, що засвідчують попереднє навчання, можливо, і не знадобляться, однак консул може попросити вас їх надати.


Туристична віза:

  • Реєстраційна форма
  • 1 Фото розміром як на паспорт
  • Дійсний паспорт із принаймні однією чистою сторінкою
  • Зворотний квиток
  • Документи, що підтверджують наявність достатніх коштів на перебування
  • Proof of purpose of visit
  • Конверт із марками та зворотною адресою для анкет, надісланих поштою
3
Validity of Visa
  • Туристична віза: 180 днів.
  • Student Visa: 180 днів.
4
Вартість оформлення візи
  • Student Visa: 124 EUR
5
Час, необхідний для оформлення візи
  • Туристична віза: 5-60 днів
  • Student Visa: 5-60 днів
6
Контактна інформація посольства

Уся інформація на цій сторінці була ретельно перевірена, проте візові вимоги часто змінюються, тому ми не можемо гарантувати її повну актуальність.
 
Ми рекомендуємо перед подорожжю відвідати вебсайт посольства. Щоб отримати відповіді на подальші питання стосовно візових вимог, звертайтеся безпосередньо до посольства USA у вашій країні
 
Акредитовані мовні школи, USA


USA - мовні школи: Беверлі-Хіллз  Бостон  Вашингтон, округ Колумбія  Гонолулу  Лас-Вегас  Лос-Анджелес  Майамі  Новий Орлеан  Нью-Йорк  Орландо  Портленд  Сіетл  Сан-Дієго  Сан-Франциско  Санта-Моніка  Форт-Лодердейл  Чикаго 


Best rated language schools in USA:

1
Оцінки колишніх студентів: (1 відгуки цієї мовної школи)

2
Оцінки колишніх студентів: (7 відгуки цієї мовної школи)

3
Оцінки колишніх студентів: (10 відгуки цієї мовної школи)

4
Оцінки колишніх студентів: (2 відгуки цієї мовної школи)

5
Оцінки колишніх студентів: (9 відгуки цієї мовної школи)


Більше - Відгуки та порівняння цін на курси в усіх мовних школах у USA
Мені сподобалося
про LanguageCourse.net
  • José Manuel (24): Якщо я вирішу повторити... більше
  • James (26): Допомога, яку надало мені... більше
  • Joachim (53): Ви займаєтеся чудовою... більше
*обов’язково