X

Austrálie

LanguageCourse.Net: Online rezervační a informační centrum pro jazykové kurzy z celého světa
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Nový Zéland.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Platba za vízový poplatek
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
  • Pojištění
4
Náklady na vízum
  • : 425 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 to 15 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

    Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
     
    Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Austrálie ve Vaší zemi.
     
    Akreditované jazykové školy v Austrálie


    Austrálie - jazykové školy:Adelaide Brisbane Byron Bay Cairns Chippendale Gold Coast Melbourne Perth Sydney 


    :

    1
    Hodnocení předchozích studentů: (1 recenzí této jazykové školy)

    2
    Hodnocení předchozích studentů: (1 recenzí této jazykové školy)

    3
    Hodnocení předchozích studentů: (12 recenzí této jazykové školy)

    4
    Hodnocení předchozích studentů: (12 recenzí této jazykové školy)

    5
    Hodnocení předchozích studentů: (2 recenzí této jazykové školy)


    Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Austrálie

    Ušetřete peníze! Exkluzivní akce!

    Přihlaste se a využívejte nejlepších nabídek na jazykové kurzy.
    V tisku:
    Zmínky v tisku
    Zmínky v tisku
    Důvěřují nám:
    důvěřováno společnostmi
    důvěřováno společnostmi