X

Kuba

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Platba za vízový poplatek
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
3
  • Turistické vízum: 30 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 22 EUR
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

    Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
     
    Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Kuba ve Vaší zemi.
     
    Akreditované jazykové školy v Kuba


    Kuba - jazykové školy:Havana 


    :

    1
    Hodnocení předchozích studentů: (11 recenzí této jazykové školy)

    2
    Hodnocení předchozích studentů: (4 recenzí této jazykové školy)


    Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Kuba
    V tisku:
    Zmínky v tisku
    Zmínky v tisku
    Důvěřují nám:
    Společnosti důvěřující LanguageCourse.net
    Společnosti důvěřující LanguageCourse.net