X

Maďarsko

LanguageCourse.Net: Online rezervační a informační centrum pro jazykové kurzy z celého světa
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

: Andorra, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Dánské království, Finsko, Francie, Gibraltar, Irsko, Itálie, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Německo, Nizozemsko, Rakousko, Řecko, Rumunsko, Španělsko, Spojené království, Švédsko, Švýcarsko.


Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Andorra, Argentina, Austrálie, Belgie, Bolívie, Brazílie, Brunej, Bulharsko, Chile, Dánské království, Finsko, Francie, Gibraltar, Guatemala, Honduras, Irsko, Island, Itálie, Izrael, Japonsko, Jižní Korea, Kanada, Kostarika, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Maďarsko, Malajsie, Malta, Mexiko, Monako, Německo, Nizozemsko, Nový Zéland, Paraguay, Rakousko, Řecko, Rumunsko, Severní Korea, Španělsko, Spojené království, Spojené státy americké, Švédsko, Švýcarsko, Uruguay, Vatikán, Venezuela.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Platba za vízový poplatek
3
  • Turistické vízum: 90 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 60 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 2 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

    Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
     
    Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Maďarsko ve Vaší zemi.
     
    Akreditované jazykové školy v Maďarsko

    Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Maďarsko
    V tisku:
    Zmínky v tisku
    Zmínky v tisku
    Důvěřují nám:
    důvěřováno společnostmi
    důvěřováno společnostmi