X

Anmeldelser af CiaoItaly, Turin, Italien

Totalt Antal af Anmeldelser: 8
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 8 anmeldelser af tidligere studerende på CiaoItaly
Helhedsvurdering
CiaoItaly, Turin, Italien

Bedømmelse: 4.3

4.3 
By

Bedømmelse: 4.3

4.3 
Organisering

Bedømmelse: 4.6

4.6 
Faciliteter

Bedømmelse: 3.4

3.4 
Sociale aktiviteter

Bedømmelse: 4.0

4.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Bedømmelse: 4.4

4.4 
Valuta for pengene

Bedømmelse: 4.0

4.0 
Indkvartering
Værtsfamilie ---
Delt Lejlighed

Bedømmelse: 1.0

1.0 
andet ---

Individuelle Anmeldelser

CiaoItaly
4. nov. 2020
1.  (30 år)  Schweiz
101. Course:  Intensive course 20 [Italian] - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

19. jun. 2019
2. Jose Paulo   Brasilien
102. Course:  Intensive course 20 - 13 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

23. Dec. 2018
3.  (24 år)  Holland
103. Course:  Intensive course 15 - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Skolen har en meget varm og venlig atmosfære, med sjove sociale aktiviteter, så man kan lære hinanden at kende. Lærerne er meget gode, uformelle og med masser af tålmodighed. De vil med glæde svare alle dine spørgsmål efter klasse og i pauser.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Apericena er en meget god måde at lære andre elever at kende på, og skabe nye venner. Hvis du er interesseret i at købe flere bøger om det italienske sprog eller grammatik, så sælger skolen en masse forskellige bøger til alle niveauer. Kaffemaskinen i skolen er fin, men hvis du vil have rigtig god kaffe, så bør du kaffebaren lige om hjørnet kaldet "CAFFETTERIA PRESIDENT" in via Pastrengo. Der har de fantastisk kaffe og varm chokolade, men også frokost hvis du har en lang dag på skolen!
Yderligere kommentarer:
Chiara og hendes lærere gør et fantastisk job, og jeg vil bestemt anbefale skolen til alle!
17. Dec. 2018
4.  (32 år)  
104. Course:  Intensive course 20 - 10 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

1. sep. 2018
5. Claire (17 år)  
105. Course:  Intensive course 20 - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 3/5.0

Valuta for pengene
---
Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 3/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 2/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 3/5.0

Indkvartering
Studenter sovesal

Rating: 1/5.0

Yderligere information
Yderligere kommentarer:
Jeg havde halvpension (morgen- og aftenmåltid) i en kvindes hus. Hun gav mig kun morgenmad.
24. jul. 2018
6.  (23 år)  
106. Course:  Intensive course 20 - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Atmosfæren var meget god. Lærerne var entusiastiske og der var en masse individuel opmærksomhed. Mødte en masse fine mennesker, og fantastiske sociale ting blev organiseret. Vil bestemt vende tilbage her!
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Selvom offentlig transport i Turin er velorganiseret, så vil jeg stadig sige, sørg for at du har en cykel! På grund af sin romerske struktur, så er det meget nemt at finde rundt i byen.
Yderligere kommentarer:
Det er godt at klasserne er så små, der er altid tid til personlige spørgsmål. Jeg ville ønske at det var "lær mere kreativt" gennem litteratur, kunst, film, radio, musik. Det blev der snakket om en smule den sidste uge, og det fungerede meget godt!
29. jan. 2018
7.  (48 år)  
107. Course:  Intensive course 20 - 1 uge

Helhedsvurdering
---
Valuta for pengene
---
Detaljeret anmeldelse
By/sted
---
Skolens organisering
---
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
---
Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
---
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Turin by er en meget smuk by, placeringen af skolen er meget god, da centrum er i gåafstand. Organisation, ikke noget at sige. Udstyr meget godt, undervisning fantastisk, de meget fine lærere forklarer godt / fremskridt i sprog ( en skam jeg kun var der i en uge!!!) prisen er fornuftig (men jeg ville ikke klage hvis det var billigere). Det jeg bedst kunne lide er skemaet, da vi havde klasser om morgenen og om eftermiddagen var jeg i stand til at besøge byen.
4. Dec. 2017
8.  (24 år)  
108. Course:  Intensive course 20 - for University students and au pairs - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Der er en god atmosfære inde på skolen. Klasserne er meget dynamiske og afslappede. Kvaliteten af forklaringer fra lærere kan ikke blive bedre.

Spar penge! Eksklusive tilbud!
Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
Betingelser og VilkårFortrolighed & cookiesAftrykAnmeldelse og brugerindholdspolitikker