X

Anmeldelser af Don Quijote, Salamanca, Spanien

Totalt Antal af Anmeldelser: 16
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 16 anmeldelser af tidligere studerende på Don Quijote
Helhedsvurdering
Don Quijote, Salamanca, Spanien

Rating of 4.6 out of 5 stars

4.6/5.0 
By

Rating of 4.9 out of 5 stars

4.9/5.0 
Organisering

Rating of 4.5 out of 5 stars

4.5/5.0 
Faciliteter

Rating of 4 out of 5 stars

4.0/5.0 
Sociale aktiviteter

Rating of 4.2 out of 5 stars

4.2/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Rating of out of 5 stars

4.5/5.0 
Valuta for pengene

Rating of out of 5 stars

4.3/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of out of 5 stars

4.3/5.0 
Delt Lejlighed

Rating of out of 5 stars

2.0/5.0 
andet ---

Individuelle Anmeldelser

Don Quijote
14. okt. 2019
1. Gunilla (73 år) - 
101. Course:  Intensive 25 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 4 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 3 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 2 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

Indkvartering
Delt Lejlighed

Rating of 2 out of 5 stars

25. sep. 2019
2. Ryu (19 år) - Japan
102. Course:  DELE Preparation Course 30 [Spanish] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 3 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

1. jul. 2019
3. Jennie (69 år) - New Zealand
103. Course:  Spanish for 50+ - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

17. jun. 2019
4. Marcus Alexander (22 år) - Tyskland
104. Course:  Intensive 20 [Spanisch] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 3 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

11. jun. 2019
5. Ernest (67 år) - Canada
105. Course:  Intensive 20 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 6 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 6 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 6 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 6 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 6 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

30. maj. 2019
6.  (65 år) - Norge
106. Course:  Spanish for 50+ - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 3 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 6 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 4 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Meget velorganiseret.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Links om byen og basale spanske websider til brug for selvundervisning, og til sider hvor man kan slå ord op.
27. maj. 2019
7. Rudolf (73 år) - Schweiz
107. Course:  Spanish for 50+ - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 4 out of 5 stars

27. maj. 2019
8.  (59 år) - Holland
108. Course:  Spanish for 50+ [Spaans] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 4 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Den internationale karakter
29. apr. 2019
9. Jasmin (37 år) - Tyskland
109. Course:  Intensive 20 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

22. apr. 2019
10. Andrea (71 år) - Tyskland
110. Course:  Intensive 20 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 6 out of 5 stars

18. mar. 2019
11.  (42 år) - Storbritannien
111. Course:  Super Intensive 30 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 3 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 3 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 4 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Skolen hører til i et gammelt kloster. Super nuttet, men på grund af dette, så er klasseværelserne til den mindre side. Lærere var virkelig venlige, sjove, vidende og hjælpsomme.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Aftenaktiviteter som guidede tours eller filmaften, er værd at deltage i. Specielt hvis dit kursus er rigtig kort som mit.
Yderligere kommentarer
Jeg tror virkeligt at alle på Don Quijote havde de bedste intentioner om at gøre timerne sjove, fornøjelige, såvel som informative. Men da DQ har så stort et omdømme, så ville jeg gerne have haft timerne mere balancerede, på grund af ovenstående. Forskellen mellem samtaletimer og halv-private timer burde være tydelig. Halv-private timer burde være anvendt som timer, hvor elever kan stille spørgsmål om bestemte emner, som de ønsker at vide mere om.
19. feb. 2019
12.  (54 år) - 
112. Course:  Super Intensive 30 [Hiszpański] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 2 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Fantastiske lærere, interessante klaser. Lektionerne varede præcist 55 minutter uden nogen forsinkelser. Tid brugt optimalt.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Jo længere ophold, jo bedre. jeg var der kun i to uger, men en dag i landet er stadig som at studere en hel måned derhjemme. Vigtigt! - Jeg kom alene, og der var ikke en eneste polsk person i hele skolen, så jeg brugte 2 uger på udelukkende at tale spansk! Jeg var bange for en stor gruppe, men til trods for 8 personer i nogle klasser, så lærte jeg stadig ved høj hastighed - det var fantastisk. Jeg valgte den mest intensive version - 6 timer om dagen (fra 9 til 15 med i alt 30 minutters pause). Den femte og sjette lektion er samtaler i to forskellige grupper, den sidste er praktisk talt alene med læreren (!) på grund af manglende interesse. Med et kort kursus, så giver det antal timer mening, men med et længere kursus, der kan det være udmattende, så jeg anbefaler det ikke. Du skal motivere dig selv til at lære, løse opgaver, osv.... Det er værd at drage fordel af tilbuddene om udflugter, eller gå alene i weekenden. Jeg var på tur til Sierra de Francia, og alene i Segovia og Avila. Uforglemmelige indtryk.
Yderligere kommentarer
Jeg har intet at sammenligne med, da dette er mit første kursus, men det var perfekt. Jeg har hørt en masse godt om denne skole, og jeg er fuldstændig enig med dem. For ikke at nævne Salamanca selv - bedårende! Det eneste som ikke passede mig, var indkvarteringen - en mørkt dekoreret lejlighed med rygere. Hvis jeg nogensinde kommer tilbage her, så vil jeg lede efter noget for mig selv.
29. okt. 2018
13. Michael (70 år) - Storbritannien
113. Course:  Intensive Spanish 25 [Spanish] - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

29. okt. 2018
14.  (29 år) - 
114. Course:  Intensive Spanish 25 [Espagnol] - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Skole, lærere, byen, alt er fantastisk! Det er et perfekt sted at lære spansk
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Bare tag nogle gåture i gaderne om aftenen
13. aug. 2018
15.  (57 år) - 
115. Course:  Intensive Spanish 25 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 3 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

19. feb. 2018
16.  (30 år) - 
116. Course:  Premium 1.0 Executive Program [Spanish] - Executive 25 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 3 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Instruktionskvalitet
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Private lektioner er en nødvendighed.
Yderligere kommentarer
Dårlig kommunikation med elever før klassen begyndte. Jeg modtog ikke en eneste mail fra den faktiske skole koordinator, før ankomst til Salamanca.

Spar penge! Eksklusive tilbud!

Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
I pressen:
Presseomtale
Presseomtale
Anvendt af:
Stolet på af
Stolet på af