X

Anmeldelser af Eurocentres, Paris, Frankrig

Totalt Antal af Anmeldelser: 16
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 16 anmeldelser af tidligere studerende på Eurocentres
Helhedsvurdering
Eurocentres, Paris, Frankrig

Bedømmelse: 4.6

4.6 
By

Bedømmelse: 4.9

4.9 
Organisering

Bedømmelse: 4.6

4.6 
Faciliteter

Bedømmelse: 4.3

4.3 
Sociale aktiviteter

Bedømmelse: 3.7

3.7 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Bedømmelse: 4.6

4.6 
Valuta for pengene

Bedømmelse: 4.1

4.1 
Indkvartering
Værtsfamilie

Bedømmelse: 4.0

4.0 
Delt Lejlighed

Bedømmelse: 4.0

4.0 
andet ---

Individuelle Anmeldelser

Eurocentres
5. mar. 2020
1. Lyat (16 år)  
101. Course:  Basic 20 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

3. mar. 2020
2.  (27 år)  Schweiz
102. Course:  General French Language Course 20 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene
---
Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering
---
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
---
Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
---
27. jan. 2020
3.  (20 år)  Frankrig
103. Course:  General French Language Course 25 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Jeg kunne lide udvalget af materialet i klasserne, og lærernes professionalisme. Jeg satte også pris på den ekstra undervisning efter klasse.
18. Dec. 2019
4. Nafeesa (22 år)  Storbritannien
104. Course:  General French Language Course 25 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene
---
Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering
---
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
---
Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
---
15. Dec. 2019
5.  (54 år)  Storbritannien
105. Course:  Intensive 25 - DELF DALF preparation [French] - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 1/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Undervisning var fremragende, og variationen af aktiviteter og indhold hold os engageret.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Vær sikker på du forstår hvordan kurset er struktureret, og hvordan intranettet kan hjælpe dig med det.
Yderligere kommentarer:
Indkvarteringen kunne bruge en opfriskning.
8. nov. 2019
6. Dina (32 år)  
106. Course:  Basic 20 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering
---
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

16. okt. 2019
7. Sina (27 år)  Tyskland
107. Course:  Intensive 25 [French] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

2. sep. 2019
8.  (70 år)  United States
108. Course:  Basic 20 - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 3/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 3/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Læreren er fremragende og tilbød forskellige aktiviteter, til at holde elever engageret.
Yderligere kommentarer:
Ulemper: Der var ingen trådløs internet tilgængelig i hele august måned. Lige før vi rejste til Frankrig blev jeg bedt give bevis på betaling til skolen, da de ikke kunne finde den. Efter jeg havde sendt pengene til skole, så e-mailede jeg en forespørgsel om bekræftelse på, at de havde modtaget pengene. Jeg modtog svar at det havde de, modtaget pengene. Så det var bekymrende at blive bedt give bevis for betaling. Jeg forstår at ejerskabet er ændret, og det har givet nogle overgangsproblemer.
27. aug. 2019
9.  (24 år)  Danmark
109. Course:  Basic 20 - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Det bedste var undervisningsmåden og undervisningsmetoderne. Den centrale lokation af skolen var også fantastisk.
25. jul. 2019
10. Andreas (56 år)  Tyskland
110. Course:  Basic 20 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

9. jul. 2019
11. Sandra  (20 år)  Spanien
111. Course:  Intensive 25 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Résidence St Mandé

Rating: 4/5.0

14. maj. 2019
12.  (40 år)  Japan
112. Course:  Intensive 25 - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 3/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Da jeg læste beskrivelsen af skolen, der fortalte den at gennemsnitsalderen på eleverne er 27 år, eller noget i den stil. Jeg er 40, så jeg troede ikke jeg ville få venner på skolen, mend jeg mødte elever yngre end 17 år, og den ældste var 62 år. Jeg fik masser af venner der, og lærere og ansatte var alle meget meget venlige.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
De arrangerer så mange aktiviteter på torsdage og fredage eftermiddage, og også weekendture. Der er meget gode muligheder for at snakke med lærere og administrations ansatte på fransk, og du kan også lære mere om byen og kulturen. Bestemt værd at slutte sig til eftermiddagsaktiviteter. Min favorit var at lave min egen parfume med en af administrationsdamerne. Nu har jeg min originale parfume!!!
Yderligere kommentarer:
Skolen er omgivet af cafeer, restauranter, og butikker som sælger mad. Du kan nyde så mange slags mad der.
30. apr. 2019
13. Suvd  (16 år)  Tyskland
113. Course:  Basic 20 [French] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
---
Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 4/5.0

21. jan. 2019
14.  (66 år)  United States
114. Course:  Intensive 25 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Brenda var en fremragende instruktør. Hun holdt tempoet med kursusmaterialerne. Ansatte i receptionen var imødekommende
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Når man er en meget ikke-traditionel elev, så vil man nok gerne diskutere klassesammensætningen mellem 16-23 med fremtidige elever. Det var ikke et problem for mig, men jeg spekulerer på om andre har problemer med at passe ind.
Yderligere kommentarer:
Kursusmaterialet var mere intenst end jeg oplevede i et 6-ugers kursus på universitetet derhjemme. Jeg gik derfra med et enormt ordforråd og grammatik. Fremragende overordnet. Jeg har stadig udtaleproblemer, men planlægger at komme tilbage i april.
31. Dec. 2018
15.  (34 år)  
115. Course:  Basic 20 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

13. jun. 2018
16.  (54 år)  
116. Course:  Basic 20 - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0


Spar penge! Eksklusive tilbud!
Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
Betingelser og VilkårFortrolighed & cookiesAftrykAnmeldelse og brugerindholdspolitikker