X

Anmeldelser af OHC English, Calgary, Canada

Totalt Antal af Anmeldelser: 8
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 8 anmeldelser af tidligere studerende på OHC English
Helhedsvurdering
OHC English, Calgary, Canada

Rating of 3.7 out of 5 stars

3.7/5.0 
By

Rating of 4.9 out of 5 stars

4.9/5.0 
Organisering

Rating of 4 out of 5 stars

4.0/5.0 
Faciliteter

Rating of 4.1 out of 5 stars

4.1/5.0 
Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

4.0/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Rating of out of 5 stars

4.3/5.0 
Valuta for pengene

Rating of out of 5 stars

3.3/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of out of 5 stars

4.5/5.0 
Delt Lejlighed

Rating of out of 5 stars

5.0/5.0 
andet

Rating of out of 5 stars

0.0/5.0 

Individuelle Anmeldelser

OHC English
29. maj. 2019
1. Michael (45 år) - Schweiz
101. Course:  General English - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 1 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 1 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 6 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 6 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 6 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 6 out of 5 stars

29. apr. 2019
2. Sylvia (23 år) - Italien
102. Course:  General English - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

11. okt. 2017
3. Sylvie (55 år) - Canada
103. Course:  General English (SG-20) - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 3 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

30. jul. 2015
4.  (19 år) - 
104. Course:  Semi-Intensive Plus (SG-25) - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Studiebolig

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Tak til denne skole, jeg mødte elever fra hele verden. Jeg har været i stand til at opdage forskellige kulturer. Vi lærer de andre elever at kende gennem aktiviteterne som tilbydes, så jeg kunne bedst lide aktiviteterne.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Jeg var i stand til at besøge Banff og Jasper. Der var vidunderlige søer og udsigter. Jeg råder alle elever til at gå til Calgary, for at prøve det en weekend.
Yderligere kommentarer
Det er meget acceuilli i skolen. Bridget, Steve, og lærerne muliggjorde at vi forbedrede vores engelske, og lyttede til os når vi havde problemer. Det føles rigtig godt på denne skole. Jeg ville virkelig ikke vende tilbage til Frankrig, jeg ville blive i Calgary. Hvis jeg kunne, så ville jeg have forlænget mit ophold.
21. feb. 2012
5.  (19 år) - 
105. Course:  Specialized Intensive (SG-30) - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 4 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 3 out of 5 stars

11. jan. 2012
6. Alexander (54 år) - 
106. Course:  Power English (SG-35), Standard Course - 8 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 2 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 2 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 1 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 1 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 2 out of 5 stars

12. okt. 2010
7.  (50 år) - Canada
107. Course:  Private Lessons - General English - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 6 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 6 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Tutorial undervisning
Yderligere kommentarer
Du må tage den kendsgerning alvorligt; at du udelukkende kan tale engelsk på skolen.
13. sep. 2009
8.  (20 år) - Mexico
108. Course:  Semi-Intensive C-80 - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Folk var virkelig søde.
Yderligere kommentarer
Jeg valgte dem, fordi de har virkelig god information om skoler på mange destinationer og er et særdeles godt mellemled mellem skolen og den studerende den første gang, du beder om information, og deres hjemmeside er også komplet og fyldt med information om skolerne.

Spar penge! Eksklusive tilbud!

Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
I pressen:
Presseomtale
Presseomtale
Anvendt af:
Stolet på af
Stolet på af