X

Anmeldelser af Pichilemu Language School, Pichilemu, Chile

Totalt Antal af Anmeldelser: 8
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 8 anmeldelser af tidligere studerende på Pichilemu Language School
Helhedsvurdering
Pichilemu Language School, Pichilemu, Chile

Bedømmelse: 5.0/5.0

5.0/5.0 
By

Bedømmelse: 4.6/5.0

4.6/5.0 
Organisering

Bedømmelse: 4.7/5.0

4.7/5.0 
Faciliteter

Bedømmelse: 4.7/5.0

4.7/5.0 
Sociale aktiviteter

Bedømmelse: 4.3/5.0

4.3/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Bedømmelse: 4.9/5.0

4.9/5.0 
Valuta for pengene

Bedømmelse: 4.6/5.0

4.6/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie

Bedømmelse: 4.5/5.0

4.5/5.0 
Delt Lejlighed

Bedømmelse: 0.0/5.0

0.0/5.0 
andet

Bedømmelse: 0.0/5.0

0.0/5.0 

Individuelle Anmeldelser

Pichilemu Language School
15. sep. 2019
1.  (41 år) - Japan
101. Course:  Private Course + Cabin - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Læreren tilpassede undervisningsmaterialet til mit niveau og interesse, så jeg var altid motiveret til at studere, og blev ved med at koncentrere mig om at lære spansk.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Du kan koncentrere dig om at studere spansk under dit ophold, da der er færre forstyrrelser sammenlignet med store byer som Santiago.
Yderligere kommentarer
Jeg sætter stor pris på de ansatte og deres service og gæstfrihed.
19. mar. 2019
2. Gian (27 år) - Schweiz
102. Course:  Group Course - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

8. maj. 2018
3.  (51 år) - 
103. Course:  Group Course - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Lærerne var fantastiske. Lille klassestørrelse. Klasse skræddersyet til dine behov.
Yderligere kommentarer
Vi følge os som en del af familien. Vi skulle kun være der i en uge, men blev der i to.
8. maj. 2018
4.  (15 år) - 
104. Course:  Group Course - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg kunne virkelig godt lide lærerne.
4. Dec. 2017
5.  (27 år) - 
105. Course:  Private Course [Spanish] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 3/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 6/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Meget afslappet atmosfære, og de ansattes venlighed opmuntrer meget til læringsmiljøet.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Jeg ville anbefale et minimum på to uger, hvis du er fuldstændig begynder eller tæt derpå. Du kan få et solidt grundlag på den måde.
29. jul. 2016
6.  (30 år) - 
106. Course:  Group Course - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 6/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Homestay Indkvartering

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
De ansatte var villige til at hjælpe mig med hvad som helst jeg havde brug for, for at forbedre mine sprogfærdigheder, finde ting at lave i byen, hjælpe mig med rejseproblemer, osv.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Jeg efterlod spørgsmålet om de "sociale aktiviteter" blankt. Da jeg var der under vinterferien, så var der ingen andre elever, så jeg deltog ikke i nogen sociale aktiviteter.
Yderligere kommentarer
Jeg havde en fantastisk oplevelse, og vil bestemt anbefale skolen til andre!
23. nov. 2015
7.  (19 år) - Tyskland
107. Course:  Spanish + Surfing - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Alle de venlige mennesker! Jeg følte jeg var i en lille bygning: Jeg følte mig meget tilpas der.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Gå til Sunset Hostel ;)
Yderligere kommentarer
Jeg havde en fantastisk uge i Pichilemu, og jeg er virkelig glad for at jeg valgte at gennemføre sprogkurset.
9. apr. 2012
8. Markus (25 år) - 
108. Course:  Spanish Group Course - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Homestay Indkvartering

Rating: 5/5.0


Spar penge! Eksklusive tilbud!
Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
I pressen:
Presseomtale
Presseomtale
Anvendt af:
Stolet på af
Stolet på af