X

Anmeldelser af Study & Live in your Teacher's Home, Firenze, Italien

Totalt Antal af Anmeldelser: 8
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 8 anmeldelser af tidligere studerende på Study & Live in your Teacher's Home
Helhedsvurdering
Study & Live in your Teacher's Home, Firenze, Italien

Rating of 4.5 out of 5 stars

4.5/5.0 
By

Rating of 4.4 out of 5 stars

4.4/5.0 
Organisering

Rating of 4.3 out of 5 stars

4.3/5.0 
Faciliteter

Rating of 4.2 out of 5 stars

4.2/5.0 
Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

4.0/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Rating of out of 5 stars

4.7/5.0 
Valuta for pengene

Rating of out of 5 stars

4.1/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of out of 5 stars

0.0/5.0 
Delt Lejlighed

Rating of out of 5 stars

0.0/5.0 
andet

Rating of out of 5 stars

4.0/5.0 

Individuelle Anmeldelser

Study & Live in your Teacher's Home
1. okt. 2019
1. Christopher (76 år) - Storbritannien
101. Course:  Standard Senior Programme - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 4 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 6 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 6 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 6 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

26. jul. 2019
2. Naoko (16 år) - Japan
102. Course:  Teen Special [イタリア語] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 6 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 6 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 6 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

11. jun. 2018
3.  (58 år) - Tyskland
103. Course:  Italian lessons and cultural activities 1 [Italian] - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 4 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 3 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 4 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 4 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 4 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating of 4 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Homestay er den bedste måde at studere et fremmedsprog på. Jeg er virkelig glad for at jeg gjorde det denne gang. Jeg talte kun italiensk under mit ophold.
23. sep. 2017
4.  (36 år) - Saudi-arabien
104. Course:  Standard Programme 15 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 3 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 2 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 4 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 3 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 2 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 2 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 4 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg føler at ved at bo i lærerens hjem, så tvinges jeg til at bruge sproget, og det giver mere fleksibilitet i indlæringen.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
For flere samtalemuligheder, så ville en yngre lærer eller en lærer med familie måske være en bedre løsning. Min lærer var flink, men bor alene og ingen besøgende under mit ophold, så jeg fik ikke så mange chancer for at være aktiv med andre.
Yderligere kommentarer
Nettet sier altid tilgængelig, men bør ikke bestilles i sidste øjeblik.
1. sep. 2015
5.  (32 år) - 
105. Course:  Italian lessons and cultural activities - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg kan lide Marina. Hun er en sjov dame. Jeg nød at snakke og bruge tid med hende.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Du vil måske bruge mere tid til at bo og studere med læreren. Jeg gennemførte kun en uge, for kort.
19. apr. 2015
6.  (49 år) - Storbritannien
106. Course:  Standard Programme 15 + 10 hrs Activities  - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Læreren og familien var PERFEKTE for mig, jeg kunne ikke have ønsket et bedre match!
Yderligere kommentarer
At bo i lærerens hjem er den bedste måde at fordybe sig i sproget på.
27. sep. 2010
7.  (29 år) - 
107. Course:  Standard Programme - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 5 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 3 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 4 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 6 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 3 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 5 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Den kendsgerning at du bor og studerer i din lærers hjem.Den mest effektive måde at lære et sprog på.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Du bør helt bestemt booke "Studer og bo i din lærers hjem" - det bliver ikke bedre end det.
Yderligere kommentarer
Det ville være dejligt, hvis lærerne ville lave lidt flere aktiviteter sammen med den studerende. Hvilket betyder: vis omgivelserne og steder af interesse. Det er noget helt andet, når en lokal gør disse ting, end når du gør det alene. Bortset fra det var alt perfekt.
18. apr. 2010
8.  (66 år) - Sverige
108. Course:  Standard Programme - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating of 5 out of 5 stars

Valuta for pengene

Rating of 4 out of 5 stars

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating of 5 out of 5 stars

Skolens organisering

Rating of 5 out of 5 stars

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating of 5 out of 5 stars

Sociale aktiviteter

Rating of 5 out of 5 stars

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating of 6 out of 5 stars

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Læreren Graziella
Yderligere kommentarer
Den bedst mulige familie.

Spar penge! Eksklusive tilbud!

Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
I pressen:
Presseomtale
Presseomtale
Anvendt af:
Stolet på af
Stolet på af