X

Anmeldelser af Study & Live in your Teacher's Home, Paris, Frankrig

Totalt Antal af Anmeldelser: 18
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 18 anmeldelser af tidligere studerende på Study & Live in your Teacher's Home
Helhedsvurdering
Study & Live in your Teacher's Home, Paris, Frankrig

Bedømmelse: 4.4/5.0

4.4/5.0 
By

Bedømmelse: 4.7/5.0

4.7/5.0 
Organisering

Bedømmelse: 4.2/5.0

4.2/5.0 
Faciliteter

Bedømmelse: 4.1/5.0

4.1/5.0 
Sociale aktiviteter

Bedømmelse: 4.2/5.0

4.2/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Bedømmelse: 4.4/5.0

4.4/5.0 
Valuta for pengene

Bedømmelse: 4.0/5.0

4.0/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie

Bedømmelse: 0.0/5.0

0.0/5.0 
Delt Lejlighed

Bedømmelse: 0.0/5.0

0.0/5.0 
andet

Bedømmelse: 5.0/5.0

5.0/5.0 

Individuelle Anmeldelser

Study & Live in your Teacher's Home
18. okt. 2019
1. Monique (53 år) - Canada
101. Course:  Standard Programme 15 - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 6/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 6/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 6/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

17. jan. 2019
2.  (43 år) - Canada
102. Course:  French and Shopping [French] - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 3/5.0

Valuta for pengene

Rating: 2/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg kan rigtig godt lide homestay familien.
Yderligere kommentarer
Prisen er for høj, synes jeg, da der er 2 bureauer involveret til at få kommission.
2. nov. 2018
3.  (70 år) - 
103. Course:  Standard Senior Programme (+60) - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Læreren var fremragende, og familien var vidunderlig.
30. jul. 2018
4.  (65 år) - 
104. Course:  Standard Programme [French] - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg kunne lide at bo i pariser miljøet, langt fra turistområderne. Det var vidunderligt at opleve livet som gæst i min lærers hjem.
30. aug. 2017
5.  (59 år) - Storbritannien
105. Course:  Standard Programme 15 - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Det var godt man skulle tale fransk, selv når man ikke modtog undervisning.
Yderligere kommentarer
Du ender ikke med at sludre med de andre elever i dit eget sprog, når du ikke har lektioner.
15. mar. 2017
6. Robin (14 år) - Schweiz
106. Course:  Standard Programme 20 lessons + 5 activities - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 6/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 6/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

28. aug. 2013
7.  (33 år) - 
107. Course:  Standard Programme - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 3/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 3/5.0

Skolens organisering

Rating: 3/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 2/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 3/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg havde mange chancer til at tale med franske mennesker, da jeg boede i lærerens hjem.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Hvis du prioriterer placeringen af lærerens hjem, så anbefaler jeg at du forespørger tydeligt til det forud. I mit tilfælde var det en smule ubekvemt, da huset var placeret mere end 1 times kørsel fra Paris.
Yderligere kommentarer
Takket været opholdet i lærerens hjem, så havde jeg mange chancer til at tale fransk, og rød virkelig et-uges programmet. men da min lærer var børnehavelærer, så havde hun ikke nok erfaring med at undervise i fransk til udlændige. Hendes forklaringer af grammatikken og udtalen var temmelige vage, og hun undskyldte for hendes manglende undervisningsviden. Jeg var ikke særlig glad for det aspekt.
28. aug. 2013
8. Maria (16 år) - 
108. Course:  French lessons and cultural activities - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

14. maj. 2013
9. Yuka (29 år) - 
109. Course:  Standard Programme - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 3/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

10. mar. 2013
10.  (66 år) - Storbritannien
110. Course:  Standard Programme Intensive - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 6/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 6/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg boede i lærerens hjem, så der var ingen rejse til klasser, og intet formelt bibliotek, men læreren brugte et bredt udvalg af bøger og internetbaserede ressourcer.
Yderligere kommentarer
Stimulerende og effektivt.
12. nov. 2012
11.  (29 år) - 
111. Course:  Standard Programme Intensive - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 3/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 2/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 2/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 3/5.0

29. jan. 2012
12. Maryana (18 år) - 
112. Course:  Standard Programme - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 6/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

29. Dec. 2010
13. Morena (47 år) - 
113. Course:  Two student standard programme - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

10. okt. 2010
14.  (50 år) - 
114. Course:  Standard Programme - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Jeg følte mig aldrig som en studerende på besøg. Lige fra begyndelsen følte jeg, at jeg hørte til i Frankrig.
30. Dec. 2008
15. Valeriya (27 år) - 
115. Course:  Standard Programme - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 3/5.0

22. okt. 2008
16.  (51 år) - 
116. Course:  French and Wine tasting - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 3/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Hjemmelæreren var meget sød og venlig.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Det er rigtig godt, at vælge "Bo hos læreren", hvis læreren er sød.
Yderligere kommentarer
Min værtsfamilie lærer kan stærkt anbefales.
31. jan. 2008
17.  (47 år) - Storbritannien
117. Course:  Standard Programme - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 4/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
One-to-one undervisning og en fremragende, entusiastisk, omsorgsfuld lærer.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Jeg talte næsten ikke engelsk, imens jeg var der!
Yderligere kommentarer
Fremragende mulighed for at lære døgnet rundt! Min lærers mor var omsorgsfuld nok til at rette mine talte fejl! Selv katten og hunden skulle jeg tale til på fransk! En god traditionel stemning, glimrende kvalitet af væretsfamilie og måltider, inklusiv rødvinen!
12. jul. 2006
18. Christine (20 år) - 
118. Course:  Standard Programme - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 6/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0


Spar penge! Eksklusive tilbud!
Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
I pressen:
Presseomtale
Presseomtale
Anvendt af:
Stolet på af
Stolet på af