X

Anmeldelser af The Essential English Centre, Manchester, England

Totalt Antal af Anmeldelser: 10
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Baseret på 10 anmeldelser af tidligere studerende på The Essential English Centre
Helhedsvurdering
The Essential English Centre, Manchester, England

Bedømmelse: 4.7

4.7 
By

Bedømmelse: 4.6

4.6 
Organisering

Bedømmelse: 4.5

4.5 
Faciliteter

Bedømmelse: 4.4

4.4 
Sociale aktiviteter

Bedømmelse: 4.2

4.2 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget

Bedømmelse: 4.8

4.8 
Valuta for pengene

Bedømmelse: 4.3

4.3 
Indkvartering
Værtsfamilie

Bedømmelse: 3.6

3.6 
Delt Lejlighed ---
andet

Bedømmelse: 5.0

5.0 

Individuelle Anmeldelser

The Essential English Centre
16. mar. 2020
1. Akito (20 år)  
101. Course:  General Course [英語] - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

26. aug. 2019
2. Abdulkareem (16 år)  Saudi-arabien
102. Course:  General Course + IELTS Preparation - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 3/5.0

17. jun. 2019
3. Roman (55 år)  Tyskland
103. Course:  Intensive Course [Englisch] - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

1. feb. 2019
4.  (26 år)  Storbritannien
104. Course:  Intensive Course  - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Hej, jeg er Kawá fra Amazon regnskoven i Brasilien. Jeg anbefaler varmt Essential English Language Centre, hvor jeg studerede i fem uger. Da det er min første gang udenfor regnskoven, så var jeg temmelig nervøs for at studere engelsk, specielt i England, men fra det øjeblik jeg trådte ind gennem døren, smeltede min frygt af den venlige velkomst fra ansatte og lærere. Lærerne på EELC er fokuseret på at skabe selvtillid hos deres elever, og give dem de færdigheder de skal bruge, til at være flydende i det engelske sprog. Jeg er ekstremt taknemmelig for EELC teamet, specielt direktørerne på skolen, Jo og Bairb, for støtten og opmuntringen de udviste overfor alle deres elever. Tak - det er et femstjernet sprogcenter!
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af:
Vær ikke genert, du er et sikkert sted på EELC.
Yderligere kommentarer:
Hej, jeg er Kawá fra Amazon regnskoven i Brasilien. Jeg anbefaler varmt Essential English Language Centre, hvor jeg studerede i fem uger. Da det er min første gang udenfor regnskoven, så var jeg temmelig nervøs for at studere engelsk, specielt i England, men fra det øjeblik jeg trådte ind gennem døren, smeltede min frygt af den venlige velkomst fra ansatte og lærere. Lærerne på EELC er fokuseret på at skabe selvtillid hos deres elever, og give dem de færdigheder de skal bruge, til at være flydende i det engelske sprog. Jeg er ekstremt taknemmelig for EELC teamet, specielt direktørerne på skolen, Jo og Bairb, for støtten og opmuntringen de udviste overfor alle deres elever. Tak - det er et femstjernet sprogcenter!
7. jan. 2019
5.  (20 år)  Danmark
105. Course:  General English 25 hours [English] - 12 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 4/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Mine opkald, lærerne og de hjælpsomme ansatte. Jeg kunne også lide bordtennis og fodbold, da det styrkede forholdet mellem eleverne.
4. sep. 2018
6.  (20 år)  
106. Course:  General English 15 hours - 2 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 1/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 3/5.0

Skolens organisering

Rating: 4/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 3/5.0

Sociale aktiviteter
---
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 3/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Integrationen
13. aug. 2018
7. Hasti (20 år)  Tyskland
107. Course:  General English 15 hours - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 5/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 3/5.0

11. sep. 2017
8.  (17 år)  Tjekkiet
108. Course:  General English 25 hours - 3 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 5/5.0

Valuta for pengene

Rating: 5/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 5/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Lærerne var meget hjælpsomme og venlige. De tog sig af alle elever, og gjorde deres bedste for at lære os noget nyt. Skolens supervisor Gaelle hjalp mig meget, med alt jeg havde behov for.
20. jul. 2017
9. Joachim (31 år)  Frankrig
109. Course:  General English 15 hours - 1 uge

Helhedsvurdering

Rating: 4/5.0

Valuta for pengene

Rating: 4/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 5/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 5/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 4/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 5/5.0

Indkvartering
andet

Rating: 5/5.0

5. jun. 2017
10.  (46 år)  Saudi-arabien
110. Course:  General English 25 hours - 4 ugers

Helhedsvurdering

Rating: 3/5.0

Valuta for pengene

Rating: 3/5.0

Detaljeret anmeldelse
By/sted

Rating: 5/5.0

Skolens organisering

Rating: 1/5.0

Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)

Rating: 1/5.0

Sociale aktiviteter

Rating: 1/5.0

Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

Rating: 4/5.0

Indkvartering
Værtsfamilie

Rating: 1/5.0

Yderligere information
Positive aspekter ved skolen:
Lokation

Spar penge! Eksklusive tilbud!
Tilmeld dig, og drag fordel af de bedste tilbud på sprogkurser.
Betingelser og VilkårFortrolighed & cookiesAftrykAnmeldelse og brugerindholdspolitikker