X

Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

LanguageCourse.Net: Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Οnline Κέντρο Εγγραφών και Πληροφοριών για Γλωσσικά Μαθήματα Παγκοσμίως
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Ιαπωνία, Μπρουνέι, Σιγκαπούρη.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Εισιτήριο επιστροφής
  • Πληρωμή τέλους βίζας
3
  • Τουριστική Βίζα: 90 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 40/60 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 3 ημέρες
  • : 3 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

    Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
     
    Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στη χώρα σας.
     
    Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας


    Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας - Σχολεία ξένων γλωσσών: Γιανγκσούο Πεκίνο Σαγκάη Σεντζέν Τσονγκκίνγκ 


    :

    1
    Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (1 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

    2
    Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (3 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

    3
    Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (11 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

    4
    Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (1 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


    Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
    Στον Τύπο:
    Αναφορές ΜΜΕ
    Αναφορές ΜΜΕ
    Μας εμπιστεύονται:
    trusted by
    trusted by