X

TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache

Fets generals sobre TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache:
El TestDaF - Test für Deutsch als Fremdsprache (Exàmen d'Alemany con a llengua estrangera) va ser dissenyat per estandarditzar l'accés a les universitats alemanyes. Aquest certificat verifica que el seu coneixement de l'alemany compleix amb les exigències de la vida acadèmica i el reconeixen totes les institucions d'educació superior d'Alemanya. Els ressultats s'assignen a tres nivells (TDN 5, TDN4, TDN3). Necessitarà un TDN 4 per ser admès en una universitat alemanya. Amb aquest certificat no es necessari que faci la presentació per demostrar el seu domini de l'idioma que es demana amb el Deutsche Sprachprüfung für die Hochschule (Alemany per a la Universitat). Tingui en compte que la majoria de les nostres escoles d'idiomes alemanyes i austríaques ofereixen la preparació per a aquests exàmens com a part dels seus cursos estàndard o intensius. Li demanen que consulti detingudament els perfils de les escoles:
href="http://www.LanguageCourse.Net/schools--austria.php3">Escoles austríaques
Escoles alemanyes
Proves similars:
El Zentrale Mittelstufenprüfung del Goethe Institut així com el Deutsche Sprachprüfung für die Hochschule de la university que vulgui.
Nivell:
mitjà (3) - avançat (4) per al TestDaF - Test für Deutsch als Fremdsprache)
Nivell basat en el Marc Europeu Comú: B2-C1
Dates de l'examen:
Les dates varien depenent del centre d'exàmens.
Taxes d'examen:
€90-€175
Registre avançat:
de 4 a 6 setmanes, depen del centre on es fa l'examen
Estructura de l'examen:
lectura, escriptura, comprensió auditiva, parla
Resultats:
TDN 5 (very good), TDN (4) good, TDN (3) average
Altra informació:
Comparació d'escoles d'idiomes acreditades que ofereixin cursos de preparació per a l'examen TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache (preus basats en els cursos de 4 setmanes).
A la premsa:
Mencions a la premsa
Mencions a la premsa
Amb la confiança de:
Empreses que confien en nosaltres
Empreses que confien en nosaltres