X

TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache

Generelle fakta om TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache:
TestDaF - Test für Deutsch als Fremdsprache (Test for tysk som fremmedsprog) var designet til at standardisere adgangen til et tysk universitet. Dette certifikat bekræfter, at din viden om tysk opfylder kravene til det akademiske liv og er anerkendt af alle videregående uddannelsesinstitutioner i Tyskland. Resultaterne tildeles tre niveauer, (TDN 5, TDN4, TDN3), og du skal bruge en TDN 4 for at blive optaget på et tysk universitet. Med dette certifikat er en præsentation af dine sprogfærdigheder med Deutsche Sprachprüfung für die Hochschule (Exam German for University) ikke nødvendigt.
Bemærk venligst, at de fleste af vores tyske og østrigske sprogskoler tilbyder forberedelse til disse eksamener inden for deres standard eller intensive kurser. Vi beder dig venligst om at tage et nærmere kig på deres skoleprofiler:
Østrigske skoler
Tyske skoler
Lignende prøver:
Zentrale Mittelstufenprüfung fra Goethe Instituttet sammen med Deutsche Sprachprüfung für die Hochschule fra det ønskede universitet.
Niveau:
mellem (3) - højt avanceret (4) for TestDaF - Test für Deutsch als Fremdsprache)
Niveau baseret på European Framework: B2-C1
Eksamensdatoer:
Datoer afhænger af det sted testen tages
Eksamensgebyrer:
€90-€175
Avanceret tilmelding:
4-6 uger, afhængig af testcenter
Eksamensstruktur:
læsning, skrivning, lytte, taler
Resultater:
TDN 5 (very good), TDN (4) good, TDN (3) average
Andet info:
Sammenligning af akkrediterede sprogskoler, der tilbyder TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache forberedelseskurser (priserne er baseret på 4 ugers kurser).
I pressen:
Presseomtale
Presseomtale
Anvendt af:
Stolet på af
Stolet på af