X

TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache

Általános ismeretek a következőről TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache:
A TestDaF-ot – Test für Deutsch als Fremdsprache (Német, mint idegen nyelv – vizsga) abból a célból hozták létre, hogy szabványosítsák a német egyetemekre történő bejutást. Ez a bizonyítvány tanúsítja, hogy a német tudásod megfelel a tudományos élet követelményeinek és az összes német felsőoktatási intézmény elismeri. Az eredményeket három szint egyikéhez rendelik hozzá, (TDN 5, TDN4, TDN3), a TDN 4-es szintet kell elérned, hogy bekerülhess egy német egyetemre. Ezzel a bizonyítvánnyal a Deutsche Sprachprüfung für die Hochschule (német az egyetemi felvételihez) nem szükséges.
Kérjük, ne feledd, hogy az általunk ajánlott németországi és osztrák nyelviskolák többsége normál és intenzív tanfolyamainak keretében felkészítést kínál ezekre a vizsgákra. Kérünk téged, hogy nézd át részletesebben ezeknek az iskoláknak a profiljait:
Osztrák iskolák
Német iskolák
Hasonló tesztek:
A Goethe Intézet Zentrale Mittelstufenprüfung vizsgája a kívánt egyetem Deutsche Sprachprüfung für die Hochschule-jével együtt.
Szint:
középfok (3) - felsőfok (4): TestDaF - Test für Deutsch als Fremdsprache)
A szint az Európai Referenciakereten alapul: B2-C1
Vizsgaidőpontok:
Időpontok vizsgaközpontonként változhatnak
Vizsgadíjak:
€90-€175
Előzetes regisztráció:
4-6 hét, a nyelvvizsgaközponttól függ
Vizsga felépítése:
olvasott szöveg értése, íráskészség, beszédkészség, hallás utáni szövegértés
Eredmények:
TDN 5 (very good), TDN (4) good, TDN (3) average
Egyéb információk:
A TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache vizsgafelkészítő tanfolyamokat kínáló nyelviskolák összehasonlítása (az árak 4 hetes tanfolyamokra vonatkoznak.
A sajtóban:
Sajtó említések
Sajtó említések
Megbízóink:
megbízóink
megbízóink