X

TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache

Date generale despre TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache:
TestDaF - Test für Deutsch als Fremdsprache (Testul de limba germană ca limbă străină) a fost conceput pentru a standardiza accesul la o universitate germană. Acest certificat verifică faptul că abilitățile dumneavoastră de limba germană îndeplinesc cerințele vieții academice și este recunoscut de către toate instituțiile de învățământ superior din Germania. Rezultatele sunt atribuite pe trei niveluri (TDN5, TDN4, TDN3), veți avea nevoie de un TDN 4 a fi admis la o universitate germană. Cu acest certificat, nu mai este necesară o prezentare a abilităților dumneavoastră lingvistice prin examenul Deutsche Sprachprüfung Hochschule für die (examen de germană pentru universitate).
Vă rugăm să observați că majoritatea școlilor noastre de limba germană și austriacă oferă pregătirea pentru aceste examene în cursurile lor standard sau intensive. Vă rugăm să aruncați o privire mai atentă la profilurile lor școlare:
Școli austriece
Școli germane
Teste similare:
Zentrale Mittelstufenprüfung a Institutului Goethe, alături de Deutsche Sprachprüfung für die Hochschule a Universității dorite.
Nivel:
mediu (3) - avansat (4) pentru TestDaF - Test für Deutsch als Fremdsprache)
Nivel bazat pe Cadrul European: B2-C1
Datele examinării:
Datele diferă în funcție de centrul de examinare.
Taxe de examinare:
€90-€175
Înregistrare în avans:
4-6 săptămâni, în funcție de centrul de testare
Structura examenului:
citire, scriere, ascultare, vorbire
Rezultate:
TDN 5 (very good), TDN (4) good, TDN (3) average
Alte informații:
Comparație a școlilor de limbi străine acreditate care oferă cursuri de pregătire TestDaF- Test für Deutsch als Fremdsprache (prețuri pe baza 4 săptămânilor de cursuri).
În presă:
Mențiuni presă
Mențiuni presă
Avem încrederea:
Susținut de
Susținut de