X

بولیوی

LanguageCourse.Net : مرکز اطلاعاتی و رزرو آنلاین برای دوره های زبان در سراسر جهان
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: آرژانتین, اروگوئه, پاراگوئه, پرو.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


آرژانتین, آلمان, آنتیل هلند, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسپانیا, اکوادور, ایالات متحده آمریکا, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, بریتانیا, بلغارستان, بلژیک, ترکیه, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سوئد, شیلی, صربستان, فرانسه, فنلاند, فیلیپین, لوکزامبورگ, لیختن‌اشتاین, مالت, مجارستان, موناکو, مونته‌نگرو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, هلند, واتیکان, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, پرو, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کلمبیا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • بیمه
3
  • ویزای توریستی: 30 روزها.
  • : 60 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 114 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 1 to 2 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

    تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
     
    قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت بولیوی در کشورتان تماس بگیرید.
     
    بولیویآموزشگاه های زبان معتبر در


    بولیوی - مدارس زبان:سوکره 


    :

    1
    رتبه بندی زبان آموزان سابق : (3 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


    اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در بولیوی
    در مطبوعات:
    اشارات مطبوعات
    اشارات مطبوعات
    مورد اعتماد:
    مورد اعتماد با
    مورد اعتماد با