X

مصر

LanguageCourse.Net : مرکز اطلاعاتی و رزرو آنلاین برای دوره های زبان در سراسر جهان
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


اردن, امارات متحده عربی, بحرین, جیبوتی, دولت فلسطین, عربستان سعودی, عمان, لیبی, کویت, گینه, یمن.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 15-91 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 1 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

    تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
     
    قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت مصر در کشورتان تماس بگیرید.
     
    مصرآموزشگاه های زبان معتبر در


    مصر - مدارس زبان:دهب قاهره گیزا 


    :

    1
    رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

    2
    رتبه بندی زبان آموزان سابق : (9 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

    3
    رتبه بندی زبان آموزان سابق : (2 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

    4
    رتبه بندی زبان آموزان سابق : (30 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

    5
    رتبه بندی زبان آموزان سابق : (23 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


    اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در مصر
    در مطبوعات:
    اشارات مطبوعات
    اشارات مطبوعات
    مورد اعتماد:
    مورد اعتماد با
    مورد اعتماد با