X

مجارستان

LanguageCourse.Net : مرکز اطلاعاتی و رزرو آنلاین برای دوره های زبان در سراسر جهان
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: آلمان, آندورا, اتریش, اسپانیا, ایتالیا, ایرلند, بریتانیا, بلغارستان, بلژیک, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سوئد, سوئیس, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالت, مجارستان, موناکو, هلند, کرواسی, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسرائیل, اسپانیا, ایالات متحده آمریکا, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, برونئی, بریتانیا, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سوئد, سوئیس, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, لیختن‌اشتاین, مالت, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نیوزیلند, هلند, هندوراس, واتیکان, ونزوئلا, پاراگوئه, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 2 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

    تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
     
    قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت مجارستان در کشورتان تماس بگیرید.
     
    مجارستانآموزشگاه های زبان معتبر در

    اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در مجارستان
    در مطبوعات:
    اشارات مطبوعات
    اشارات مطبوعات
    مورد اعتماد:
    مورد اعتماد با
    مورد اعتماد با